Grupa “NBG” predstavila spot za pesmu “Osuđen na bes”

0
100

Članovi kultne beogradske grupe organizovali su promociju albuma “Nama ostaje samo punk” u prostorijama “Multimedia Music Record Store”.

Grupa "NBG" predstavila spot za pesmu "Osuđen na bes"
Foto: Wood

Bend “NBG” objavio je spot za pesmu “Osuđen na bes”. U ovoj numeri se kao gost pojavljuje Boban Petronić, frontmen benda “Ritam nereda”. Muziku i tekst su napisali Aleksandar Karapandžić i Boris Volak, gitarista i pevač “NBG”. Spot je režirao i montirao Vladimir Jakšić, a kadrovi su snimljeni u OŠ “20. oktobar” u Bloku 70.

Na promociji albuma “Nama ostajesamo punk” došli su brojni fanovi i prijatelji benda. Svi su imali priliku da premijerno pogledaju i novi spot.
– Onog trenutka kada smo napravili pesmu videli smo Bobana kao gostujući vokal. Poslali smo mu snimak, njemu se svidela i uradio je vokale. Izuzetno smo mu zahvalni što je prihvatio naš poziv i srećni što se ova saradnja ostvarila. Velika je čast imati takvog drugara, čoveka i muzičara kao gosta – kažu članovi benda “NBG”.

Grupa “NBG” obradila pesmu “Nove godine” benda “U škripcu”

Pesma “Osuđen na bes” jedan je od vodećih singlova sa albuma “Nama ostaje samo punk” nedavno objavljenom za izdavačku kuću “Multimedia Music”. Izdanje je snimljeno u studiju “Klinika Petrović” BIGZ, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović. Na CD-u se nalazi 13 numera, a kao gosti, pored Bobana Petronića, pojavljuju se i Drakula (Direktori); Roga (Šaht); Džoni (Antifriz); Kojot (Eyesburn, Remedy); i Saša Knežević (ex Revolveri). Album je dostupan u prodavnicama “Multimedia Music”; u knjižarama “Vulkan” ili putem sajta www.multimedia-music.com.

OSUĐEN NA BES

Sećanja me zovu, vuku me na dno
Ne mogu im pobeći, izbrisati zlo
Sejete u nama samo strah i bol
Dok vi mirno spavate, ja ne zaboravljam to

Osuđen na bes, osuđen na bes

Misli ste nam lomili, glave ste nam punili
Pogrešno nas učili da budemo kao vi
Neću da mrzim, ja ne znam da se smejem
Da mogu da plačem, bilo bi mi lakše

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde