Grupa “Luna” ima novi spot i novu pevačicu

0
374

Posle duže pauze grupa “Luna” objavila je singl, kojim najavljuju album. U spotu za novu numeru se pojavljuje i nova pevačica – Teodora Mijušković.grupa luna čeda čvorak i teodora mijuškovićPop dens grupa “Luna” osnovana je 1996. godine. Njen čelni čovek i osnivač je Čedomir Rajičić, poznatiji kao Čeda Čvorak. Bend jeposle pauze, ponovo aktivan. Pre nekoliko dana objavili su spot za pesmu “Konobaru”. Pored Čede, koji je, kao i obično, autor teksta i muzike, tu je i mlada i atraktivna nova članica benda, pevačica Teodra Mijušković.

Goca Tržan i Rialda objavile spot za pesmu „Bezimeni“

grupa Luna Teodora Mijušković
Nova članica “Lune” – Teodora Mijušković, Foto: Facebook /Grupa Luna

Ova numera naći će se na novom albumu “Zodijak” grupe “Luna”, koji planiraju da objave početkom decembra za “City rekords”. Osim numere “Konobare”, već su snimili spot za još jednu novu numeru.

Indira Levak debitovala kao tekstopisac sa pesmom „Dođi“

Podsetimo, prvih 10 godina kada su bili najpopularniji, sa Čedom je pevala Maja Marković. Ona je 2006. započela samostalnu karijeru, a u bendu je na njeno mesto došla Kristina Čanković. Potom je Čeda radio sa Zejnom Mukrić, Lidijom Jadžić i Ivanom Krunić, a odnedavno uz njega je atraktivna Teodora.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde