Grupa “357”: Imamo “Baklju” i anđela sa trubom

0
491

Beogradski rok sastav “357” predstavio je deseti studijski album.

357 cd
Foto: Facebook / Grupa 357

Na albumu “Baklja” (“Pauer mjuzik”) našlo se deset novih pesama. Prvi singl sa novog izdanja bila je numera “Rasti”, moderna obrada srpske tradicionalne pesme “Rasti, rasti, moj zeleni bore”. Frontmen grupe “357” Nikola Hadži Nikolić na promociji je predstavio svoj šestočlani bend. U njemu je već dve godine i mlada Danijela Veselinović, jedina devojka u Srbiji koja predvodi trubački orkestar.

Engleskinja „ukrala“ romski biser

357 fb
Nikola Hadži Nikolić i Danijela Veselinović na jednom od nastupa, Foto: Facebook / Grupa 357
357 danijela fb
“Anđeo sa trubom” nastupa sa grupom već dve godine, Foto: Facebook / 357

– Danijela je anđeo koji se pojavio u najtežem trenutku za “357”, kada sam bukvalno mislio da više nikad nećemo svirati – ispričao je Nikola. – Trebalo je da na “Marakani” sviramo humanitarni koncert za pomoć kuhinjama na Kosovu i Metohiji. Setio sam se Danijele koja je naš fan i dolazila je sa trubom na svirke grupe, pa sam joj predložio da nastupi sa nama na stadionu. Odsvirali smo zajedno na bini deset pesama. Danijela je – razbila!

Deca iz afričkog sirotišta pevaju hit Dina Dvornika

Hadži Nikolić je naglasio da je bilo teško finansijski, tehnički i ljudski napraviti album “Baklja”. Ali nastavljaju dalje, jer je “samo zajedništvo bitno”. Neke od pesama sa novog albuma “357” će izvesti na koncertu u Vrnjačkoj Banji 16. jula. Posle godišnjih odmora očekuju ih nastupi širom Srbije.

E. A. / Izvor: Večernje novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde