Gru, Sejo Sekson i “Hladno pivo” pozivaju na Lake Fest

0
160

Na sedmom Lake Festu, koji će se održati od 11. do 13. avgusta na jezeru Krupac, kraj Nikšića, učestvovaće brojni muzički izvođači. Neki od njih uputili su video poziv posetocima.

Lake Fest NikšićLake fest imaće veoma raznovrstan muzički program, a organizatori obećavaju tri dana dobre zabave i pozitivne energije uz odličnu muziku. Pored dobrih regionalnih muzičkih sastava, nastupiće brojni izvođači iz regiona. Između ostalog i „Zabranjeno pušenje“, „Hladno pivo“, Dalibor Gru Andonov, Natali Dizdar, „Galija“, „Bad Copy“, „Mortal Kombat“, Kiril Džajkovski, „Neverne bebe“…

Lake Fest na jezeru Krupac kraj Nikšića, sviraju „Galija“, „Hladno pivo“, Gru, „Neverne bebe“…

Na jezeru Krupac i Lake Festu biće i Dalibor Andonov Gru. Legendarni reper već dugo nastupa kao DJ. Pomalo je zapostavio svoju repersku karijeru, ali će publika festivala, uz neke novije stvari koje je snimao poslednjih godina, biti u prilici da se podseti i starih hitova, koji su obeležili drugu polovinu devedestih godina.

Sejo Sekson i momci iz grupe “Zabranjeno pušenje” na Lake Festu premijerno će izvesti pesmu “Piccola storia di grande amore”.

– Na festivalu ću biti ispaljen iz topa, preleteću nekih 120 metara, onda ću se odbiti od tramboline i nežno prizemljiti na tendu iznad bine. Zatim ću se spustiti konopcima, a posle toga ću montirati specijalno napravljene raketice koje će me nositi iznad publike dok ću ih ja nagraditi mojim poetskim iskazom. Šalim se, naravno. Ovaj put spremamo premijeru pesme koja je onako dosta zahtevna i dugačka. Zove se “Piccola storia di grande amore”. Biće to crnogorska premijera. Čak ni stara postava “Zabranjenog pušenja” se nije usuđivala na takav poduhvat. To je nešto na šta sam ponosan, jer tu pesmu nije lako izvesti. Mnogo je učesnika bilo u snimanju toga, operska pevačica i raznorazne neke posebne i ekstremne potrebe ima ta numera. Ali, eto uspeli smo je pripremiti za stejdž i dosta smo svi ponosni na to – rekao je Sejo Sekson.

Kazao je i šta još publika može očekivati od “Zabranjenog pušenje”.

– Desiće se jedno kompletno podmlađivanje i rekuperacija organizma. Uklanjanje bora, povećavanje mentalnih sposobnosti, poboljšanje cirkulacije i ostale mentalno estetske pomake, kao i sve druge vrste napretka će publika moći da oseti posle našeg nastupa. Naravno, opet se šalim. Pa, nisam ja Sai Baba. Na festivalu ćemo izvesti jedan lepi potpuri naših mega hitova za ovu sezonu. “Zabranjeno pušenje” svake godine, slično kao Linda Evanđelista, menja svoju modu i garderobu, tako da su pesme za ovu sezonu posebno odabrane. U svakom slučaju biće to jedan šou koji publika nije videla prošli put. Tako da mislim da će posetioci otići svojim kućama sa osmehom na licu.

Evo i najava za Lake Fest i video poziva grupa “Hladno pivo”, “Parampaščad”,  “Mikrokozma” i “Buč Kesidi”:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde