“Govorgazam” na Sajmu knjiga

0
344

Pred čitaocima je zanimljiva knjiga aforizama sa ilustracijama, spoj aforistike i stripa.

GovorgazamNa 62. Međunarodnoj beogradskoj fešti pisane reči biće predstavljeno novo izdanje, aforistik gift book, pod nazivom “Govorgazam” autorke Tamare Barzellette. Knjiga je objavljena u okviru nove edicije izdavačke kuće Čigoja. Autorka će se sa čitaocima družiti u utorak, 24. oktobra; u Hali 1, u Ulici Ive Andrića, sa početkom u 17h.

Promocija knjige „Magija opstanka“ Nikole Apostolovića na Beogradskom sajmu

GovorgazamOvo humoristično štivo za poneti nadasve neobičnog i provokativnog naslova, zapravo je prva ilustrovana knjiga aforizama ikad objavljena na našim prostorima. Kako sama autorka u uvodu svog literarnog prvenca kaže, to je humoreskna refleksija na političke prilike i neprilike, te brojne kulturne fenomene u našoj zemlji.

Glumac Luka Raco na Beogradskom sajmu knjiga predstaviće „Portret slikan rečima“

Smelo pogravanje sa simbolikom već postojećih brendova na primamljivom dizajnu korica i spajanje aforistike i stripa svakako deluje inventivno. Ako je suditi po enterijeru knjige koga čine 101 aforizam i 25 smehotresnih ilutracija; pa i kreativnom rečniku komičnih vulgarizama, ovaj džepni satirikon obećava dobru zabavu. Sve u svemu, ova stara, ali u novo ruho odevena kratka i duhovita literarna forma, u rangu od 1 do 10, svakako spada u sajamski must buy&read.

Govorgazam

A. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde