Gosti “Repetitora” u Bašti SKC-a “Johanbrauer” i “Gazorpazorp”, za srednjoškolce povlašćene cene karata

0
90

Grupa “Repetitor” održaće 1. juna u Bašti SKC-a koncert.

repetitor skcOni će dovesti i svoje goste – “Johanbrauer” i “Gazorpazorp”.
– U Beogradu postoji čitava plima novih mladih bendova, od kojih mnogi kapiraju muziku slično kao i mi, tako da smo imali slatke muke kad smo birali koga bismo voleli da otvori koncert. Na kraju smo zvali “Johanbrauer”, koji su već svirali sa nama, i “Gazorpazorp”, bend koji diže dosta prašine u poslednje vreme – otkrio je Boris Vlastelica.

Koncert grupe „Repetitor“ 1. juna u Bašti SKC-a

Budući da se radi se o novim, uzbudljivim i mladim bendovima, “Repetitor” je pozvao sve da dođu na vreme u Baštu SKC-a, već u 20h, kako ne bi propustili i njihove nastupe.
Podsećamo da su ulaznice za ovaj koncert u prodaji po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia; Gigs Tixa; i DD Ticketsa. A, uz jedan izuzetak! Uz đačku knižicu srednjoškolci svoje ulaznice po prvoj, promo ceni od 600 dinara, mogu da nabave do početka koncerta na sledećim prodajnim mestima: u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat); kao i u kafeima “Mašta” (Bulevar Zorana Đinđića 67); i “Zbornica” (Skender Begova 53b).

„Kralj ničega“: Grupa „Repetitor“ objavila prvi animirani spot

– Sa ovim popustom za srednjoškolce želeli smo najmlađoj piblici da olakšamo dolazak na koncert, sa jedne strane, i da im se, sa druge, zahvalimo na vernosti! – dodao je Vlastelica.

Inače, na veče koncerta, na samom ulazu u koncertni prostor, ulaznice će koštati 900 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde