Gospojina 2019: Koncert Zvonka Bogdana za početak, Cecin za kraj

0
324

Novobečejska manifestacija Velikogospojinski dani održaće se ove godine od 22. do 27. avgusta. Organizatori veruju da će imati najveću posetu do sada, koja prema procenama može dostići cifru od 200.000 ljudi.

Gospojina 2019: Koncert Zvonka Bogdana za početak, Cecin za kraj

Velikogospojinski dani u Novom Bečeju jedan su od najzanimljivijih i najposećenijih turističkih događaja u Srbiji. Godinama važe za istinski vojvođanski brend. Novi Bečej je u ovoj proslavi spojio različita novobečejska kulturno-zabavna dešavanja: tradicionalno i moderno; kulturu i sport; prošlost i vremena koja dolaze; gradsku slavu i današnje zvezde… Velikogospojinski dani, ili jednostavno Gospojina 2019 imaće bogat program i okupiće značajna imena iz sveta muzike.

Bečej noću 2019: Grad još miriše na više od 20.000 nasmejanih posetilaca
Gospojina 2019: Koncert Zvonka Bogdana za početak, Cecin za kraj

Jedna od najvećih domaćih zvezda Svetlana Ceca Ražnatović će održati koncert na Gospojini 2019, u nedelju, 25. avgusta. Ovo će biti njen prvi nastup u Novom Bečeju. Prema njenim rečima posetioce čeka pravi muzički spektakl, a koji će, prema procenama organizatora, okupiti oko 100.000 ljudi.
– Radujem se što ću nastupati pred novobečejskom publikom. Od svojih kolega sam čula fantastične utiske o Velikogospojinskim danima i ono što mogu da obećam je puno zabave i dobre muzike! – rekla je Ceca.

“Muštuluk” zahvaljujući glumcu stigao do Harisa Džinovića

Kada je reč o muzičkom programu Gospojine 2019, nastupiće i Zvonko Bogdan, koji će svoj koncert održati u petak, 23. avgusta. Subotnji program je rezervisan za ljubitelje rok zvuka, pa će tako prvi u nizu nastupiti popularni mađarski bend “Pokolgep”. Nakon njih publika će moći da uživa u najvećim hitovima bendova “Van Gog” i “Hladno pivo”.
– Ja sam na Gospojini više puta bio i kada nisam nastupao, bio sam u publici. Neverovatno je koliko ljudi svake godine poseti taj festival. Energija je tamo fantastična! – izjavio je Zvonimir Đukić Đule, frontmen “Van Goga”.

Mile Kekin objavio spot za pesmu “Beton”
Gospojina 2019: Koncert Zvonka Bogdana za početak, Cecin za kraj

Grupi “Hladno pivo” ovogodišnji nastup takođe neće biti prvi. Mile Kekin, pevač benda nedavno je izjavio da onaj ko nije bio na Gospojini ne može ni da zamisli kakva atmosfera vlada tokom festivala.
– Velikogospojinski dani su nama i tada bili veliko iznenađenje, jer malo ko od nas je očekivao da se na jednom mestu sakupi toliko veliki broj ljudi. Čuo sam prelazi cifru od 100.000 ljudi. Jedva čekamo da ponovo dođemo i nastupamo pred ovim veselim svetom. Ta energija koju smo tamo doživeli je fantastična. Verujem da će u avgustu biti još bolja!- dodao je Kekin.

25. Drinska regata: Ceca Ražnatović oborila sve rekorde posećenosti
Gospojina 2019: Koncert Zvonka Bogdana za početak, Cecin za kraj

Pored Cece, nedelja 25. avgust biće obeležen i nastupom Dejana Petrovića i njegovog “Big benda”. Proslavljenom trubaču će ovo biti prvi nastup na Velikoj Gospojini. Kako kaže, uveliko se priprema za ovaj koncert i očekuje fantastičnu atmosferu.
– Ono što sam uspeo da ispratim na društvenim mrežama, ali i na televiziji, kada je reč o Gospojini, shvatio sam da je reč o veoma ozbiljnom festivalu, jednom od najmasovnijih u našoj zemlji. Biće mi zadovoljstvo da sviram pred novobečejskom publikom i radujem se tom koncertu – kazao je Petrović.

Kompletan program Gospojina 2019 sadrži i prateće manifestacije poput Poljo-festa; Etno bazara; Ulice zanatskog piva… Velikogospojinski dani spadaju u jedan od najvećih festivala u Srbiji i važe za pravi porodični festival. Ulaz za sve koncerte je besplatan.

E. A. / Izvor: WEBINFO

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde