Godišnja izložba studenata fotografije Akademije umetnosti u Beogradu

0
77

Ova izložba pokazuje da je fotografija jedan od najizražajnijih vizuelnih medija koji nas može podstaći da tragamo za odgovorom na pitanje “Ko smo mi danas?”, poručuju iz Akademije umetnosti u Beogradu.

Godišnja izložba studenata fotografije Akademije umetnosti u BeograduOtvaranje godišnje izložbe studenata fotografije Akademije umetnosti u Beogradu biće održano u subotu, 23. juna, u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b), u 19h. Izložba će trajati do 1. jula, a posetioci će radove moći da pogledaju svakog dana od 13 do 20 časova. Tokom izložbe biće izvođene pozorišne predstave, a jedno veče je rezervisano i za ekskluzivni nastup di-džej Gramophonedzie.

Dekanu Akademije umetnosti Draganu Elčiću uručena Zlatna značka

Godišnja izložba studenata fotografije Akademije umetnosti u BeograduStudenti Akademije umetnosti u Beogradu sa katedre Fotografija i kamera svojim osobenim senzibilitetima istražuju različite teme. A, svom budućem zvanju pristupaju studiozno i beskompromisno. Koriste kako analognu, tako i digitalnu fotografiju. Njihovi radovi su uobličeni na raznim fotografskim predmetima u okviru studija. Na njima se mogu prepoznati lični, introspektivni sadržaji, društveno-angažovani motivi, eksperimentalne, vizuelne poeme, formalno-estetske preokupacije i konceptualna istraživanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde