Fashion Selection: Glumica Jelena Gavrilović peva na reviji Suzane Perić

0
96

Modna agencija “Select” od 2. do 4. novembra u Belexpocentru organizuje 33. Fashion Selection. Modni događaj će ovog puta biti najveći dizajnerski projekat u regionu, uz jedan dan posvećen dečijoj modi.

Fashion Selection: Glumica Jelena Gavrilović peva na reviji Suzane Perić
Jelenu Gavrilović publika će čuti kako peva na reviji u Belexpocentru, Foto: Danilo Pavlović

Na 33. Fashion Selectionu učestvovaće i glumica Jelena Gavrilović. Ona će nastupiti na reviji Suzane Perić “La Perla Bianca” 2. novembra. Neće biti model, nego će tokom revije uživo otpevati numere “Moj Beograd”, “Ljubav i moda” i “Pozdrav Beogradu”. Pratiće je orkestar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije sa dirigentom Draganom Jovanović, profesorkom Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

Jelena Gavrilović kao vidarka Sana u američkoj fantaziji “Predstraža 2”

Revija “La Perla Bianca” biće prvi put predstavljena beograskoj javnosti. Premijeru je, inače, imala u septembru na Nedelji mode u Milanu . Upravo za ovu reviju Suzana Perić osvojila je nagradu “Winner for Mad Mood Milano Fashion Week”. A, tada je specijalna gošća Suzanine revije bila pevačica Lena Kovačević. Lena je u Milanu, na reviji održanoj u istorijskom zdanju iz XVI veka Palazzo Giureconsulti izvela svoje numere “Cafe”, “Samo da mi je” i “Dubine”, kao i nekoliko pesama na francuskom i engleskom jeziku.

Dejan Cukić sa Jelenom Gavrilović snimio obradu pesme “Bečej noću”
Fashion Selection: Glumica Jelena Gavrilović peva na reviji Suzane Perić

Jelenu Gavrilović publika u Evropi trenutno može videti u završnici druge sezone američke serije “Predstraža”. A, domaća publika moći uskoro da je gleda u TV seriji “Crveni mesec”. Najmlađi će od 21. novembra uživati u drugom delu popularnog Diznijevog animiranog filma “Zaleđeno kraljvstvo”, u kome Jelena daje glas glavnoj junakinji Elzi.

PR,

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde