Glumci sviraju za vas: BAM – Belgrade Actors’ Music Festival u “Garaži”

0
49

Talenat nikad ne ide sam – mnogo naših sjajnih glumaca su i talentovani muzičari, godinama unazad prisutni i na našoj muzičkoj sceni!

– Poznati glumci sviraju za vas – 15. decembra u klubu “Garaža”! Dođite na prvi  BAM – Belgrade Actors’ Music Festival! – glasi poziv organizatora ove zanimljive manifestacije u srpskoj prestonici.

Glumci sviraju za vas: BAM - Belgrade Actors' Music Festival u "Garaži"
ZORAN SIMJANOVIĆ: Kako je nastala muzika za “Grlom u jagode”, “Nacionalnu klasu”, “Maratonce”…

– Shvatili smo da bi bilo sjajno pokrenuti festival na kojem ćemo okupiti glumce-muzičare, da na jednom mestu uživamo u originalnosti njihovog nastupa i onoga što oni kao glumci pružaju kroz muzički izraz – ispričali su organizatori kako se rodila ideja da pokrenu festival. Dodali su da će se potruditi da BAM postane tradicija i da iz godine u godinu bude programski bogatiji.

BRANKO ĐURIĆ ĐURO: Plakao sam i smejao se dok sam pisao “Mojih pedeset”

Prvi BAM festival okupiće 15. decembra u “Garaži” glumce različitih generacija. Legendarni Srđan Žika Todorović, nekadašnji bubnjar benda “EKV”, nastupiće sa Ivanom Jevtovićem i bendom “Psihobilje”. Beogradsku publiku obradovaće i nastup poznate grupe “Vrooom na čijem nastupu će kao pevačica biti poznata mlada glumica Isidora Simijonović. Za izbor muzike za DJ pultom biće zadužen Andrija Kuzmanović. Veče će obogatiti i nastup benda “Ujka Senf” iz Pančeva.

Muzika iz “Južnog vetra”: “Mače” izvode Marlon Brutal i Juicea

– Ono što možete da očekujete ove večeri je puno dobre zabave i dobre energije, originalan i raznolik muzički izraz, i atmosferu koju ne doživljavamo baš često na muzičkoj sceni! – naveli su organizatori BAM-a

Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu se kupiti od 5. decembra u “Žila Shopu” i “Gradskom kutku”. A, na dan festivala ulaznice će biti dostupne i na ulazu kluba “Garaža”.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde