Gibonni poziva obožavaoce u Novi Sad

0
146

Zlatan Stipišić Gibonni je nedavno obradovao obožavaoce novim spotom za nuemru “Nisi više moja bol”, a sada je pozdravio sve koji će doći na njegov koncert 8. marta u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu.

džibo video poziv
Foto: Printskrin YouTube

Gibonni u video poruci poziva obožavaoce na druženje.
– Eto nas ljudi moji 8. marta u Novom Sadu, na Dan žena. Evo, sedam godina je prošlo od kako smo zadnji put svirali u Novom Sadu. Nešto smo u međuvremenu i naučili. Dođite to pogledati! – poručuje sa osmehom poznati muzičar iz Splita.

Koncert Gibonnija za Dan žena u Novom Sadu

Autor velikih hitova kakvi su “Libar”, “Mirakul”, “Činim pravu stvar” ili “Oprosti”, prvi put se susreo sa novosadskom publikom upravo u Spensu 2011. godine, na koncertu koji je “bio zaista nešto posebno”. Neke tada odsvirane pesme su našle mesta na albumu “Gibonni live” iz 2013. godine. Posle toga je objavio studijski album “Familija”, snimljen sa Oliverom Dragojevićem. Sa ovog izdanja su postale veliki hitovi Gibonnijeve pesme “Onako, od oka”, “Udica” i “Nisi više moja bol”.

Gibonni snimio dirljiv spot za pesmu „Nisi više moja bol“

Ulaznice za koncert Gibonnija 8. marta u Spensu koštaju 1.500, 1.700, 1.900, 2.100, 2.200 i 2.500 dinara preko mreže Gigstix.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde