Gibonni poziva publiku na OK Fest na Tjentištu

0
69

Nektar OK fest održaće se 6, 7. i 8. jula na Tjentištu, u Nacionalnom parku Sutjeska. Ovog leta biće obeležen mali jubilej muzičkog festivala – pet godina od osnivanja.

Ok fest_izvodjaci_7 juli_Gibonni poziva publiku na TjentišteVelika regionalna zvezda, Zlatan Stipišić Gibonni ovog leta dolazi na Tjentište. U nastupu ovog briljatnog splitskog kantautora uživaće posetioci druge festivalske večeri Nekatar OK Festa 7. jula. Organizatori festivala obećavaju trodnevni odlični provod uz vrhunsku svirku izvođača. Dobrodošli su svi koji žele da okuse čari prirode, kampovanja pod vedrim nebom, uz rafting, planinarske šetnje i nesvakidašnji pogled sa najlepših vidikovaca ovog nacionalnog parka. Jer, Nektar OK Fest pruža jedinstveno festivalsko iskustvo koje čini spoj muzike, avanture i adrenalinskog doživljaja.

Nektar OK fest 2018: After Party za DJ-pultom Vasil, Gile, Vukašin, Sergej…

Gibonni je video porukom pozvao publiku da dođe na Tjentište i druži se sa njim, zaključivši kratko: “Biće super!”

Za odličnu atmosferu iste večeri na OK festu uz Gibonnija će se pobrinuti i “Jinxi” i “Letu štuke”. Zagrejavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu “Back to roots” koji na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najverniju festivalsku publiku OK kampere, stajanja nema, jer nastavak sledi na Sensation OK stageu uz “Atheist Rap” i “Obojeni program”. Nakon završetka večernjeg programa na Jägermeister main stageu vraćaju se u kamp gde ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after partyju uz Srđana Gojkovića Gileta iz “Eektričnog orgazma”, a tu će biti i Mika the Kawiar.

Nektar OK fest 2018: „Hladno pivo“ poziva na Tjentište

Paketi za boravak u OK kampu još su dostupni, a specijalna OK akcija važi do 15. juna, i podrazumeva uživanje za pet osoba u festivalskim sadržajima po ceni četiri paketa.
Paket OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica 4 + 1 gratis = 140 KM;
Paket OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica + prevoz 4 + 1 gratis = 280 KM;
Sve o aktuelnoj akciji i paketima ponude za boravak u OK kampu, potražite OVDE.

Addiko banka je partner festivala a kompanija m:tel prijatelj festivala.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde