Gibonni 8. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel

0
109

Posle četiri godine pevač će opet nastupiti pred banjalučkom publikom.

Gibonni u Banjaluci KastelJedna od zasigurno najvećih regionalnih zvezda, Zlatan Stipišić Gibonni, održaće koncert 8. juna u Banjaluci. Poslednji put Banjalučani su u nastupu ovog briljatnog autora, pesnika i pevača uživali pre četiri godine. Organizator koncerta OK team u partnerstvu sa Coca-Colom prvi put spektakl Gibonnija donosi na jedan od najlepših koncertnih prostora u Banjaluci – tvrđavu Kastel.

Gibonni snimio dirljiv spot za pesmu „Nisi više moja bol“

Fanovi Gibonnija, čija samostalna karijera traje od 1991, sa nestrpljenjem iščekuju ovaj koncert. Čuće brojne hitove – “Tempera”; “Libar”; “Žeđam”; “Ovo mi je škola”; “Svi moji punti kad se zbroje”; “Mirakul”… Organizatori veruju da će se i ovog puta za spektal 8. juna na tvrđavi Kastel tražiti karta više.

gibonni spot nisi više moja bol
Foto: Printskrin YouTube

Gibonni je i hrvatski UNICEF-ov ambasador dobre volje, još od 2003. godine aktivno učestvuje u podsticanju dečjih prava, a posebno zaštite dece od nasilja i diskriminacije, kao i u projektima prikupljanja donacija za UNICEF-ove projekte.

„Kuća puna naroda“, balada koju je Džiboni napisao za Čolu

Ulaznice za koncert u Banjaluci su u prodaji od srede 18. aprila putem prodajnog sistema kupikartu.ba. U samom startu prodaje biće pušten ograničen broj ulaznica po ceni od 15 KM, kao i 30 KM za one koji žele da u koncertu uživaju iz VIP zone. Ulaznice će u prodaji biti dostupne i na Trgu Krajine, a tačan početak prodaje na ovoj lokaciji biće objavljen u narednom periodu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde