Vlado Georgiev objavio spot za pesmu “Tebe žedan”

0
531

Novi spot popularnog pevača je postavljen na njegov YouTube kanal.

Tebe žedan Vlado Georgiev Printskrin
Foto: Printskrin YouTube / Vlado Georgiev

Bajkerska ekipa, vožnja motorima Beogradom, atraktivna manekenka i – Vlado Georgiev. To bi u kratkim crtama bio opis spota za numeru “Tebe žedan”. Novi singl je ekranizovan, a populani Barba premijerno je pesmu uživo izveo pred publikom na nedavnim koncertima u Sava centru. Bez velike halabuke i gotovo bez ikakve najave u medijima, Vlado je sada podario svojim obožavaocima spot, objavivši ga na svom YouTube kanalu.

Dva koncerta Vlada Georgieva u Sava centru – „Izvolite, dame i gospodo“
Vlado Georgiev
Foto: Promo

Pevač i kompozitor, koji je nedavno pored ćerkice Sofije, dobio još jednu naslednicu, Elenu, nedavno je rekao da svojim načinom rada želi da podseti javnost na neke lepe stvari, pomalo zaboravljene. Tako su i njegovi beogradski koncert krajem prošle godine imali simboličan naziv – “Izvolite, dame i gospodo”.

LADO LESKOVAR: Jugoslovenac, prijatelj prvih dama

– Upravo mi je to bila ideja, da podsetim ljude da možemo da budemo pristojni, fini, kulturni i normalni. Ne moramo da uđemo u rijaliti trend, da pričamo gluposti i radimo nešto što ne treba, već možemo da se obratimo sa “izvolite” ili “dame i gospodo”. Kvalitet je opao u svemu, devalviran je do te mere da su stvari postale neprihvatljive. Iz tog razloga sam objavio spot za pesmu “Tebe žedan”, koja podseća na osamdesete godine, kada se svirala i pevala drugačija muzika i pričalo o lepim stvarima – izjavio je Geogriev.

Rambo Amadeus objavio baladu „Bi li mi kazala“

A, on namerava da i ubuduće drži taj pravac. U svom muzičkom studiju će stvarati pesme, koje nemaju dodirnih tačaka sa tim što se dešava napolju. Neće snimati novi album, već će objavljivati pesmu po pesmu, spot po spot. Kada sakupi dovoljno, izaći će zajedno i kao album.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde