Dva koncerta Vlada Georgieva u Sava centru – “Izvolite, dame i gospodo”

0
236

Na veliko oduševljenje fanova,a posebno ženskog dela publike, poznati kantautor pred kraj godine dve večeri zaredom družiće se sa njima u Sava centru.

vlago georgiev sava centar Izvolite, dame i gospodoVlado Georgiev priprema dva beogradska koncerta pod nazivom “Izvolite, dame i gospodo”. Prvi će biti održan u nedelju 24. decembra, a drugi već sutradan 25. decembra. Oba konerta će biti u Sava centru, sa početkom u 20h. Za nastupe Georgieva vlada veliko interesovanje, prvi je već rasprodat, a za drugi je ostalo još malo ulaznica.
Ulaznice po ceni od 1.500, 2.000, 2.500 i 3.500 dinara prodaju se na blagajni Sava Centra, u Win Win prodavnicama, kao i putem www.ddtickets.rs.

Masimo rasprodao Sava centar, zakazan drugi koncert 23. decembra

vlago georgiev sava centar Izvolite, dame i gospodo– Nadam se da će biti i treći koncert, ako dobijem termin – rekao je Vlado, koji će Novu godinu dočekati radno u parku Boka u rodnom Herceg Novom. A na pitanje zašto je odlučio da uoči novogodišnjih praznika zapeva baš u Sava centru, a ne u nekom drugom koncertnom prostoru, Georgiev je za “Novosti” odgovorio:
– Odlučio sam se za Sava centar jer je to apsolutno dvorana za dame i gospodu. Mislim da je prelepo sedeti u udobnim foteljama i u intimnom ambijentu slušati koncert na drugačiji način. Dokazivati se i puniti stalno “Arenu” je sasvim u redu, ali mislim da ove godine nema potrebe da to radim.

Josipa Lisac završava slavljeničku turneju u Sava centru na Dan zaljubljenih

VLADO-GEORGIEVVlado Georgiev je jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača i autora. Debi album “Navika” (2001) je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa izdanja su se izdvojile pesme “Sama bez ljubavi”, “Bolesni od ljubavi”, “Zbogom ljubavi”, “Reci mi da znam”… Dobio je nagrade “Zlatni Melos”, “Oskar popularnosti”, “Melko”… Usledila su podjednako uspešna izdanja “Žena bez imena” i “Daljina”. Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali veliki hitovi.

Kulturni centar Rex: „Javno pakovanje“ pre selidbe

Inače, sa Rođom Raičevićem je 1997. godine, snimio duetsku numeru “Draga”, a sa MC Niggorom “Ne brže od života” 2000. godine. Publika U Sava centru će uživati u mnogim njegovim pesmama, a uživo će čuti i novi singl “Tebe žedan”.
Georigev će u februaru postati drugi put otac.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde