“Bad Copy” za reprizu: Ajs, Timbe i Sky Wikluh 1. januara u “Garaži”

0
148

Hip-hop žurka će posetioce prodrmati na samom početku Nove godine.

"Bad Copy" za reprizu: Ajs, Timbe i Sky Wikluh 1. januara u "Garaži"

“Garaža” će započete 2019. godinu uz “Bad Copy”, čiji je nastup 1. januara. Tako će publiku za reprizu zabaviti “carevi svoje struke” Ajs, Timbe i Sky Wikluh.

Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli za doček 2019. u Štark areni

Hip hop grupa “Bad Copy” nastala je u Beogradu 1996, kada su je osnovali Ajs Nigrutin (Vladan Aksentijević) i Miki Boj (Milan Šaponja). Nakon Mikijeve smrti 1999, grupa pauzira sa radom sve dok naredne godine nisu došli Sky Wikluh (Đorđe Miljenović) i Timbe a.k.a. Timjah da Sensei (Rašid Kurtanović).

"Bad Copy" za reprizu: Ajs, Timbe i Sky Wikluh 1. januara u "Garaži"
“Bad Copy”, Foto: Promo

Njihove pesme prepoznatljive su po duhovitim tekstovima i žargonu koji koriste. Smatraju se jednim od pionira hip hop muzike u Srbiji. Prvi album “Orbod mebej” objavili su 1996, a drugo studijsko izdanje “Sve sami hedovi” se pojavilo 2003. i donelo hit “Uno Due Tre”. Poznati su po zanimljivim i energičnim nastupima.

Doček 2019: U Novom Sadu Nele Karajlić, Magnifico i Filatov & Karas

Na albumu “Najgori do sada” (decembar 2006.) ugostili su velika imena domaće hip hop scene, poput Škaba, Eda Maajke i Bvane. Sa ovog izdanja izdvojile su se pesme “Bad Copy žoor” i “Idemo odma”, čiji je remiks postao veliki klupski hit. Dve godine kasnije, grupa se raspala, da bi se ova trojka ponovo okupila 2012. Naredne godine objavili su album “Krigle”. On je doneo pesme “Esi mi dobar” i “Ljubav ili pivo”, koje su veoma brzo našle put do publike.

Sva tri člana grupe imaju uspešne solo karijere, a sarađuju sa brojnim muzičarima širom regiona.

"Bad Copy" za reprizu: Ajs, Timbe i Sky Wikluh 1. januara u "Garaži"
“Bad Copy”, Foto: Promo
Program na Trgu otvorenog srca: Dani druženja i darivanja

Kao gost u “Garaži” nastupiće dvadesetdvogodišnji reper Dexter Prime. On je objavio tri albuma, dva solo i jedna sa reperom Teom. Kako kaže, planira da 2019. izda dva albuma. Podrška i bek vokal na bini biće mu reper Danilo.

Ulaznice po ceni od 600 dinara u prodaji su u “Žila Shopu”; “Gradskom Kutku”; i “Felix Shopu” (TC Sremska).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde