FRKA u Domu omladine 8. decembra

0
122

Romski kulturni centar, u saradnji sa Nacionalnim savetom romske nacionalne manjine, Ministarstvom kulture i SOKOJ-em; pripremio je zanimljiv i autentičan program za sve posetioce, u okviru festivala FRKA.

frka dom omladine beogradaTreći po redu Festival romske kulture i aktivizma, FRKA, održaće se 8. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Koncert počinje u 20h nastupom orkestra “Gipsy Rhapsody”. Njega predvodi Perica Vasić, violinista Narodnog orkestra RTS-a. Binu zatim preuzima orkestar “Veri Nais” iz Niša, sa kojim će specijalni gosti – Ana Stanić, Bojana Stamenov i Ivan Kurtić – izvesti nekoliko numera na romskom jeziku.

Engleskinja „ukrala“ romski biser

frka - festival romske kulture i aktivizma dom omladine beograda
“Very Naiss” iz Niša, Foto: Promo

Tokom celog koncerta VJ Jelena Rubil puštaće posebno montirane kratke filmove, fotografije i video poruke u kojima se pojavljuju Mirjana Karanović, Ivan Bekjarev, Zoran Kesić, Radmila Đurić i druge javne ličnosti.
Ulaznice za ovaj multimedijalni koncert su besplatne i, zbog ograničenog tiraža, mogu se rezervisati mejlom na adresu: frkafest@gmail.com.

DRAGAN RISTIĆ, grupa „KAL“: Koliko je Kusta pomogao Romima, toliko nam je i odmogao

frka - festival romske kulture i aktivizma dom omladine beograda
Bojana Stamenov, Foto: Promo
Festival filmova sa romskom temom – FROM

– Pridružite nam se u petak 8. decembra u Domu omladine da zajedno proslavimo Dan ljudskih prava i uživamo u sjajnoj muzici i VJ-ingu harizmatičnih autora! – poručuju iz FRKA-e.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde