“The Frajle” besplatnim koncertom zatvaraju Štrand Summer Fest

0
130

Četiri dame, posle niza koncerata ove sezone, ponovo su u rodnom Novom Sadu.

"The Frajle" besplatnim koncertom zatvaraju Štrand Summer Fest
Foto: Promo

“The Frajle” će besplatnim koncertom zatvoriti Štrand Summer Fest. Žurka na otvorenom je ispod Mosta slobode u ponedeljak, 20. avgusta.

„The Frajle“ u škatljivoj igri zavođenja poručuju – „Ne idi“

Tokom koncerta popularnog ženskog kvarteta biće održana i humanitarna akcija za Draganu Stanimirov, devetnaestogodišnju devojku koja bije svoju najtežu životnu bitku. Njoj je dijagnostikovan adenokarcinom IV stepena. Do sada je prošla kroz tri ciklusa hemioterapije, ali kako je bolest progresivna iscrpljena su dalja lečenja u Srbiji i Dragani je neophodan odlazak u inostranstvo na nastavak lečenja. Inače, ova devojka je uzoran učenik, bila je najbolja u svojoj generaciji, postigla je neverovatne rezultate do sad. Trenutno je student Akademije umetnosti, izuzetni sluhista, maestralni pijanista. Ljudi velikog srca moći će da doniraju novac u humanitarne kutije koje će se nalaziti na Štrandu.

Lajko Feliks otvorio Novosadsko muzičko leto 2018, slede „Ođila“, Kralj Čačka i Bisera

"The Frajle" besplatnim koncertom zatvaraju Štrand Summer Fest– Svako ko bude donirao 1.000 dinara dobiće na poklon CD od Frajli – obaveštavaju organizatori.
A, pre nastupa “The Frajli”, Štrand Summer Fest i kompanija Miss Srbija, izabraće Miss Štranda 2018. Najlepša devojka ulazi u finale izbora za Miss Srbije 2018. i odlazi sa ostalim finalistkinjama na pripreme u Grčku. Najlepši momak i najlepši par dobijaju sedam dana na Kopaoniku za dva osobe.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde