Filmstreet: Čarobni svet Bolivuda stiže na Tašmajdan

0
165

Ovogodišnji letnji bioskop na otvorenom Filmstreet, ponudiće publici u svojoj završnici da uživa u čarobnom svet Bolivuda. U Tašmajdanskom parku održaće se veče posvećeno indijskoj kulturi i drugoj po veličini kinematografiji na svetu. Na programu je bioskopski hit “Bajirao Mastani”.

Kao rezultat dugogodišnje saradnje sa Ambasadom Indije u Beogradu, 27. avgusta od 20.30h u Tašmajdanskom parku, publika u srpskoj prestonici imaće priliku da vidi jedan od najgledanijih filmova u istoriji Bolivuda – “Bajirao Mastani”.

Magična „Noć muzike“ na Tašmajdanu 1. septembra

bolivud na tašu filmstreet Bajirao MastaniRomantična istorijska priča vraća nas u XVIII vek, u borbu za izgubljenu ljubav i ratničku čast. Uz već dobro poznatu egzotiku kostima, posetioci će uživati i u legendarnoj muzici Indije i, pre svega, Bolivuda. Glavne uloge poverene su velikim imenima bolivudske kinematografije Ranviru Singu, Dipiki Padukone, kao i planetarno poznatoj zvezdi Prijanki Čopri. Pirjanka poslednjih godina privlači značajnu pažnju medija i gledalaca širom sveta.

Greška organizatora: Koncert Stefanovskog u Tašmajdanskom parku 28. a ne 27. avgusta!

Filmstreet uvek donosi i nova iznenađenja, pa će tako pre početka filma plesna grupa „Panna Bollywood Dance school“ odigrati nekoliko plesova uz muziku iz filma “Bajirao Mastani” i time upotpuniti celokupnu atmosferu uvodeći posetioce u čarobni svet Bolivuda.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde