Film “Vojna akademija 5” za mesec dana videlo 100.000 gledalaca

0
104

Novi nastavak popularnog serijala izaziva veliku pažnju gledalaca.

Film "Vojna akademija 5" za mesec dana videlo 100.000 gledalaca
Deo glumačke ekipe na jednoj od projekcija, Foto: Promo

Film “Vojna akademija 5” za nepunih mesec dana prikazivanja pogledalo je 100.000 gledalaca širom Srbije i regiona. Od spetakularne beogradske premijere održane u Sava centru, potom premijera u zemlji i regionu, kao i u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, gde je dočekan sa nestrpljenjem, novo ostvarenje Dejana Zečevića puni bioskope i oduševljava gledaoce.

Oklopna vozila na beogradskoj premijeri filma “Vojna akademija 5”
Film "Vojna akademija 5" za mesec dana videlo 100.000 gledalaca
Bojan Perić, Dragana Dabović i Đorđe Stojković, Foto: Promo

Film je i dalje na repertoaru svih bioskopa širom Srbije i regiona, a posredstvom Mobil 3D bioskopa moći će da ga vidi i publika u gradovima: Crvenka i Ivanjica (1.11.); Kruševac i Zaječar (2. i 3. 11.); Loznica (5.11.); Aleksinac (7.11.); Knjaževac (9.11.); Velika Plana (12. 11.); i Paraćin (15.11). Večeras će se glumačka ekipa pokloniti publici u Koceljevu i Ubu, gde će biti nagrađen stohiljaditi gledalac filma.

“Vojna akademija 5”: Za osam dana više od 50.000 gledalaca
Film "Vojna akademija 5" za mesec dana videlo 100.000 gledalaca
Ivan Mihailović i Vaja Dujović, Foto: Promo

Omiljeni filmski i televizijski junaci u novom nastavku prolaze kroz nove izazove, od poslovnih do emotivnih. Tako, kapetan Danijel Stošić pokušava da se vrati letenju: Roksanda i Vasiljević se bore za opstanak svoje veze; a Šaša i Klisura žele da se ostavre kao roditelji… Gledaoci u “Vojnoj akademiji 5” prate i mlade potporučnike koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude da prežive u najvećoj divljini, gde na test stavljaju ljubav i prijateljstva.

“Vojna akademija 5”: Film od 3. oktobra u bioskopima, serija na proleće na RTS-u
Film "Vojna akademija 5" za mesec dana videlo 100.000 gledalaca
“Vojnu akademiju 5” za manje od mesec dana videlo je 100.000 gledalaca, Foto: Promo

U filmu igraju Nina Janković; Bojan Perić; Ivan Mihailović; Dragana Dabović; Jelisaveta Orašanin; Vaja Dujović; Miloš Timotijević; Andrea Ržaničanin; Anđela Jovanović; Vučić Perović; Viktor Savić; Đorđe Stojković; Miodrag Dragičević; Jovan Jovanović; Davor Golubović; Olga Odanović; Tanasije Uzunović; Branka Pujić; Dragan Petrović Pele; Miodrag Miki Krstović; Gordana Paunović; Tatjana Venčelovski; Darko Tomović…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde