Film “Taksi bluz” za četiri dana videlo 50.000 gledalaca

0
153

Nova domaća komedija “Taksi bluz”, sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, od početka prikazivanja izazvala je ogromno interesovanje publike.

Film "Taksi bluz" za četiri dana videlo 50.000 gledalaca
Andrija Milošević igra taksistu Marka, Foto: Promo

Za četiri dana ovaj film je videlo 50.000 gledalaca širom Srbije!
– To je ujedno i pokazatelj da posle “Južnog vetra” imamo još jedan hit film u bioskopima – kažu iz Art Viste, distributera filma.

Andrija Milošević i Nikola Đuričko pozivaju publiku da pogledaju “Taksi bluz”

U ovoj uzbudljivoj, romantičnoj komediji gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista. Njegove avanture gledaoci prate tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos. Jer, u taksi vozilo ušunja se mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i u potrazi je za ocem. Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Film "Taksi bluz" za četiri dana videlo 50.000 gledalaca
Andrija Milošević, Milena Predić i Vlasta Velisavljević, Foto: Promo
Krimi-komedija “Ekipa”, film o ljubavi prema fudbalu

Uloge u uvoj urnebesnoj priči, pored Miloševića, tumače Milena Predić; Todor Jovanović; Aleksandra Tomić; Nikola Đuričko; Sergej Trifunović; Boris Milivojević; Boris Komnenić; Nikola Pejaković; Miloš Samolov; Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Reditelj filma je Miroslav Stamatov. Scenaristi su Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma. 
Film su producirale Viktorija film i Klan Production.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde