Film “Realna priča” Gordana Kičića nasmejao i raznežio publiku

0
149

Film “Realna priča” imao je premijerno prikazivanje 12. novembra u Sava centru.

Film Realna priča” je oduševio i raznežio posetioce u Sava centru

To je rediteljski debi glumca Gordana Kičića, koji je bio i producent ovog ostvarenja. Film je na premijeri nasmejao i raznežio publiku. “Realna priča” je emotivna saga o imaginarnom glumcu Veljku Radisavljeviću koji veruje da se ceo svet urotio protiv njega i prikazuje život partnera (Gordan Kičić i Nina Janković), koji nailazе na bračne i druge životne probleme.

Nina Janković, Lena Lazović i Gordan Kičić

– Ovo je duhovit film, sa mnogo emocija u sebi, ali na prvom mestu iskren. Snimio sam film baš kakav sam želeo i verujem da će publika prepoznati tu emiciju. U osnovi, čeka vas melodrama uvijena u komediju, i svakako najtopliji film ove zime! – izjavio je Kičić.

Rediteljski prvenac Gordana Kičića “Realna priča”, premijera 12. novembra

Na premijeri, pored njega crvenim tepihom prošetao je i najveći deo glumačke i autorske ekipe, na čelu sa glavnom glumicom u filmu Ninom Janković. Publika je imala priliku da pozdravi i Branimira Brstinu; Vojina Ćetkovića; Goricu Popović; Katarinu Gojković; Milicu Mihajlović; Dejana Lutkića; Svetozara Cvetkovića; Bojana Dimitrijevića; Branku Šelić; Jovanu Gavrilović; kao i devojčicu Lenu Lazović, koja je oduševila publiku svojom prvom ulogom na filmu.

Film “Realna priča” naći će se na repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona od 14. novembra.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde