Ruski film “Led” sa Milošem Bikovićem u srpskim bioskopima od 8. marta

0
4697

led miloš bikovićInspirisan istinitim događajima, ruski film “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Glavne uloge tumače Aglaja Tarasova i Miloš Biković.

Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Miloš Biković: Uskoro dve filmske premijere u Moskvi

led miloš biković
Foto: Printskrin Instagram / Miloš Biković

U glumačkoj ekipi, pored pomenih glavnih glumaca su i Aleksander Petrov, Ksenija Rapaport, Jan Tsapniki drugi. A Biković je sas koleginicom, lepom Ruskinjom Aglajom, i u emotivnoj vezi u privatnom životu.

Pala poslednja klapa filma „Južni vetar“ Miloša Avramovića

Romantična drama ruskog reditelja Olega Trofima biće u Srbiji premijerno prikazina 7. marta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u Beogradu. A, u redovnu distribuciju kreće 8. marta u bioskopima širom Srbije, najavila je distributerska kuća Dexin film.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde