Film “Jedini izlaz” od 3. decembra u bioskopima

0
52

Kuća “Art Vista” predstavila je prvi trejler za film.

Uskoro će se pred publikom naći novi domaći film. Reč je o ostvarenju “Jedini izlaz” reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi. Film će od 3. decembra početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

“Jedini izlaz” je debitantska režija Nikolića. Film je sniman tri meseca krajem prošle godine. Ovaj psihološki triler, nastao je iz pera scenariste Marka Popovića. Ovaj dramaturg i pisac poklonicima kriminalističkog žanra poznat je po romanu “Jedan pogrešan korak”. Pored Anđelke Prpić, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i Danica Maksimović; Milan Čučilović; Nikola Ristanovski; Janko Popović Volarić; Milena Predić; Toni Mihajlovski; Sonja Kolačarić; Ljubomir Bandović; Jovo Maksić; Boris Komnenić; Andrija Bošković; Klara Hrvanović; i drugi.

SNIMA SE: Novi film Srđana Dragojevića “Nebesa” priča o čudima

Anđelka Prpić tumači lik Ane Kolar, čiji je suprug poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

“Šta me snađe”: Anđelka Prpić u “masovnoj monodrami”
Deo glumačke ekipe filma “Jedini izlaz”, Foto: Promo

Direktor fotografije je Miljan Milovanović; producent Marko Stanković; kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler; scenografkinja Jelena Terzić Stanković; kostimografkinja Jelena Stefanović. Distributer filma je kuća “Art Vista”. “Jedini izlaz” podržan je od strane Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje da je u pitanju “sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme”.

– Rad na ovom filmu bilo je fantastično iskustvo. Radili smo i funkcionisali kao jedna velika porodica. Svega je bilo, vike i čuda, ali su svi živeli ovaj film, to mi je najveća nagrada – rekao je na završetku snimanja reditelj Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde