Film “Ajvar” oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

0
63

Film “Ajvar” rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, svakim danom osvaja nove gledaoce.

Film "Ajvar" oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Minulog vikenda film “Ajvar” oduševio je publiku u Beču i Cirihu. Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisutvovao je deo autorske i glumačke ekipe, rediteljka Ana Marija Rossi, producent Nikolina Zečević, glumci Vesna Čipčić i Sergej Trifunović. Njih je publika nagradila aplauzima i ovacijama.

2. Valter Fest: Nagrade za “Ajvar”, Petrovića, Ninkovićevu i Stanića

Oni koji su propustili svečane premijere u ovim gradovima, imaće priliku da ovo ostvarenje pogledaju narednog vikenda 1. i 2. februara. A, u nedelju, 2. februara, film će se naći i na repertoaru bioskopa u 16 gradova širom Nemačke. “Ajvar” će biti prikazan i u Norveškoj i Švedskoj.
Više informacija o premijerama u Austriji i Nemačkoj pogledajte OVDE. Informacije o projekcijama u Švedskoj, kao i ostatku Evrope OVDE.

ANA MARIA ROSSI: “Ajvar” je film o ljudima koji suštinski ne pripadaju nigde
Film "Ajvar" oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade
Ekipa filma “Ajvar” na premijeri u Beču

Film “Ajvar” je prikazan u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike. Ovenčan je i brojnim festivalskim nagradama. Ostvarenje Ana Marie Rossi moći će 1. februara da vide i gledaoci u Kanadi. I to, u Torontu i Vankuveru (1. februar); Vindsoru (9. februar); Montrealu (15. februar); Voterlu (16. februar); i Otavi (22. februar).
Više informacija o rasporedu prikazivanja u Kanadi OVDE.

43. Festival filmskog scenarija: Dupla kruna filmu “Ajvar”

U ovoj, na prvi pogled običnoj priči koja je dotakla srca publike gde god je prikazana, igraju i Miodrag Krstović; Branka Petrić; Gordan Kičić; Aleksandra Janković; Pavle Pekić; Ivana Šćepanović; Igor Borojević; Srđan Miletić; Paulina Manov; Mirko Vlahović…
Kuća “Art Vista” je distrubiter filma “Ajvar” u inostranstvu.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde