Na festivalu “Nakultiviši se” svoja umetnička iskustva ispričaće Bjelogrlić, Grlić, Savin…

0
117

Regionalni festival edukativnog karaktera “Nakultiviši se!” održaće se po drugi put u Beogradu 27. i 28. maja, u Dorćol Platzu, pod sloganom “Sve je u redu”.

Nakultiviši seNa Festivalu “Nakultiviši se” će regionalni umetnici iz sveta kulture i umetnosti održaće predavanja na temu pozorišne umetnosti i filma. Svoja iskustva o radu u ovim oblastima sa publikom će podeliti Dragan Bjelogrlić, Rajko Grlić, Ante Tomić, Dino Mustafić, Ermin Bravo, Egon Savin, Andraš Urban, Sonja Vukićević, Ljubomir Bandović, Irena Popović Dragović, Tanja Šljivar…

Adrenalinska zabava u prirodi – „AAaaa“ festival 20. maja na Fruškoj gori

Festival je pokrenulo udruženje “Kulturocilin”, koje povezuje mlade, ohrabruje i podstiče njihovo umrežavanje i bodri hrabre iskorake.

– Pitamo se da li je sve u redu, izlazimo iz svakodnevnice, podstičemo originalnost, budimo uspavanu hrabrost i raspravljamo o temama koje kulturu znače – saopštili su organizatori.

Pozorišni festival u Jagodini: Dođi na DOPS, počasti se kulturom

Ideja festivala jeste da se otvore nove teme o procesu stvaranja umetnosti, kao i da se dođe do novih odgovora i rešenja kako održati kulturu kao sastavni deo zajednice. Ovogodišnji slogan festivala je “Sve je u redu”, a moderatori programa su Goran Jevtić i Milena Bogavac.

Kulturno leto na Paliluli: Predstava „Hotline“ – za DŽ

Pored predavanja, svi zainteresovani moći će da učestvuju u radionicama forum teatra, koje će voditi Marko Panajotović iz Reflektor teatra. Ulaz za sve je slobodan, a zainteresovani iz regiona mogu da popune prijavu na sajtu udruženja “Kulturocilin”.

Nultog dana festivala, 26. maja od 22 sata u “Dorćol Platzu”, publiku očekuje koncert benda “Žene na ivici nervnog sloma” i velika žurka nakultivisanog đuskanja.

PR.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde