Dorćol Platz: Festival letnjih nota 22. juna

0
107

Čuveni gradski šansonjeri Vladimir Đurić, Milan Burda i njihova mornarska ekipa, svojim neprolaznim hitovima će dovesti tropske krajeve baš tu gde im je i mesto – u vreli centar Beograda.

Dorćol Platz: Festival letnjih nota 22. juna

U subotu, 22. juna na Dorćol Platzu održava se Festival letnjih nota. Za razliku od mnogih festivala koji svoje održavanje tempiraju po satnici današnje “kasnoizlazeće” generacije, Festival letnjih nota će početi u terminu koje je bilo karakteristično za izlaske “onih tamo” generacija – u 19,30h. Jer, upravo su “one tamo generacije” i najveći fanovi prvih zvezda ovog gradskog festivala – benda.

Enter 2019: Sonique otvara festival u Topčiderskom parku

Na samom početku programa nastupiće najmlađi – “Master Blaster Band”. Glupu čine najtalentovaniji polaznici istoimene škole rocka. Oni će izvoditi najveće hitove rok muzičkog pravca, pop hitove osamdesetih, devedesetih godina, ali i današnjice, elektronskog zvuka u bendovskim aranžmanima. Sledi pop-rock-disko hor “Džet klok”, sa numerama koje su obeležile disko, pop i rok eru kod nas. Publika će čuti kako zvuče pesme grupa “EKV”, “Boni M”, “Bitlsa”, “Kvin”… u horskom izvođenju.

KIĆO SLABINAC: Danas nam svima fali romantike, ljubavih pisama i plesa u dvoje

Konačno, festivalsko finale je rezervisano za legendarni bend “Đura i mornari” i njihove neprolazne hitove. Garantovana je odlična zabava, vesela atmosfera i dobro raspoloženje, kao i uvek na koncertima momaka koji zanaju da podignu publiku, kažu organizatori.
Cena ulaznica u pretprodaji u Dorćol Placu je 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde