Nikola Vranjković ponovo donosi svoju magiju u “Fest”

0
36

Kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor održaće koncert u Zemunu.  

Posle velikog broja uspešnih nastupa tokom 2018, fantastičnog, rasprodatog koncerta u Domu sindikata, i isto tako uspešnog početka 2019. godine, Nikola Vranjković ponovo donosi svoju magiju u klub “Fest”. Njega i njegovu sjajnu ekipu muzičara publika će slušati 9. februara (22h).

Nikola Vranjković spotom za pesmu “Marburg” najavljuje beogradski koncert

Vranjković je više od decenije bio ključna autorska ličnost beogradskog benda “Block Out”. Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” objavljen je 2001, a posle raspada matičnog benda izdao je mini album “Bremeplov” (2014); kao i dvostruki album “Veronautika” (u novembru 2017.).

Nikola Vranjković, Foto: Promo

Nikolina pozicija na sceni nezavisna je i samostalna. U pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od 25 godina. Album “Veronautika” je po glasovima slušalaca Radija Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. U junu prošle godine Vranjković je dobio nagradu “Strune od svetla”, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Nagrada “Strune od svetla” Nikoli Vranjkoviću

– Kao i uvek, i za ovaj njegov koncert u “Festu” vlada veliko interesovanje. Zato, požurite po svoje ulaznice! – poručuju organizatori. 
Ulaznice za Vranjkovićev koncert po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u prodaji su do kraja januara u klubu “Fest” i u “Felix Shopu” (TC Sremska). Od 1. februara ulaznice će se prodavati po ceni od 1.000 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde