“Artan Lili” u susret proleću: U zemunskom “Festu” 2. marta

0
87

Nakon rasprodatih novogodišnjih koncerata u Beogradu, zemlji i regionu “Artan Lili” najavljuju ekskluzivni klupski koncert, na metar od publike.

"Artan Lili" u susret proleću: U zemunskom "Festu" 2. marta

Grupa će u susret proleću, u subotu, 2. marta, nastupiti u zemunskom klubu “Fest”.
– Nije nas bilo tačno godinu dana u “Festu” i imamo puno razloga za svirku. Završili smo drugi album, koji promovišemo novim singl/spotom “Na mišiće” i drago nam je što nastavljamo druženje sa našom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom! – ističu članovi popularnog beogradskog benda.

Bend “Artan Lili” pred novogodišnje koncerte u Beogradu objavio spot za pesmu “Na mišiće”

Beogradska noise-pop grupa “Artan Lili” postoji od 2013. godine. Članovi su Bojan Slačala; Romana Slačala; Marko Ajković; i Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu.

– Srce na terenu uvek kad je gusto! Vidimo! – poručuje četvorka iz benda “Artan Lili”. Oni dodaju da ne treba da propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti 2. marta u Zemunu.

Bend “Artan Lili” objavio spot za numeru “D.E.P.R.A.”

Kao gosti na koncertu će nastupiti sjajni negotinsko-niški trio “SickTer”. Podsećamo da su ulaznice za prošlogodišnji koncert bile rasporodate nekoliko dana pre koncerta. Zato, preporučujemo da požurite. U pretprodaji su u klubu “Fest” i u “Felix Shopu” (TC Sremska) po ceni od 600 dinara. 

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde