Feđa Stojanović: Vešto kreiranje intriga u seriji “Istine i laži”

0
420

Emitovanje serije “Istine i laži“, u režiji Mihaila Vukobratovića, uskoro se bliži na Prva TV, a jedan od glavnih glumaca Feđa Stojanović otkriva ponešto o liku koji tumači.

feđa stojanović istine i laži prva tv
Feđa Stojanović, Foto: Prva TV

– On je jedan bivši niži oficir koji živi u patrijarhalnom braku. I svakodnevno proživljava spletke svoje žene i dece. Jedina sličnost između njega i mene privatno je što sam ja doslovno zaljubljen u svoju ćerku – rekao je za Prvu TV Feđa.

„Istine i laži“: Ljiljana Dragutinović igra majku glavnog junaka

feđa stojanović istine i laži prva tv
Feđa sa kolegama Janom Milić i Zoranom Pajićem na promociji serije “Istine i laži”, Foto: Prva TV

Glumac je i kratko opisao novu seriju.
– Svaki gledalac će se složiti da je život veliko čudo i da je satkan i od lepih i ružnih stvari. Ova serija odražava život svakog običnog Srbina.

Na pitanje šta je njegovo najveće čudo, odgovorio je:
– Rođenje moje dece! Ja sam previše rano uplovio u bračne vode, u 25. godini, što se kasnije, kada sam se razveo, i pokazalo greškom. Moj profesor glume mi je tada rekao da sam pogrešio, jer glumci se ne žene tako rano. Mada, ja smatram da to nema veze sa profesijom. Svako treba da uđe u brak onda kada se smatra spremnim.

Porodična serija „Istine i laži“ od jeseni na Prvoj televiziji

Stojanović je glumio u brojnim kultnim serijama, “Srećni ljudi“, “Porodično blago“, “Bolji život“. Ima li neka sličnost sa serijom “Istine i laži”? Koji su to problemi koji su nas mučili 90-ih, a koje današnjicu?

„Istine i laži“: Sofija Rajović kućna pomoćnica, Jelena Gavrilović direktorka

– To su sve isti problemi čoveka. Svi su oni dobro opisani i onda i sada. Samo je razlika u tome ko je veštije to napisao. Siguran sam da će publika zavoleti ovu seriju, pogotovo što je u kvalitetu, kompleksim likovima i kreiranju intriga, otišla dalje od svih ostalih – rekao je Feđa Stojanović.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde