No Sleep Festival: Fatboy Slim pravi “Warehouse Rave” u Luci Beograd

0
70

Jedan od najvećih disk džokeja i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimejker Fatboy Slim, nastupiće 15. novembra u Beogradu kao specijalni hedlajner No Sleep Festivala.

No Sleep Festival: Fatboy Slim pravi "Warehouse Rave" u Luci BeogradVodeća zvezda najvećih svetskih pozornica odlučio je da samo za Exitov novi festival nastupi u potpuno drugačijem izdanju. Kreiraće pravu svetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao – “Warehouse Rave” (Rejv u hangaru). Fatboy Slim ga opisuje kao “jednu veliku žurku sa mnoštvom lasera, jarkih svetala i dimnih mašina”. Muzička selekcija kretaće se od današnjih densflor bombi do klasičnih rejv himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planete.

Exit pokreće No Sleep Festival u Beogradu: Prvog dana Nina Kraviz i Dax J

Poznat po istinskoj DJ veštini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi ceo spektar zvukova koji pokrivaju globalni rejv pokret, rođen pre tačno 30 godina u Drugom letu ljubavi iz 1988. godine. Esid sintovi, latino perkusije, klavirske deonice, gudačke teme, epski semplovi… i drugi sonični stubovi koji drže svetsku rejv scenu ujedinjenu, spojiće se na velikoj žurki u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava. Ceo utisak dodatno pojačaće industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala. Ova lokacija se nalazi svega 1.500 metara pravo niz ulicu od Trga Republike.

Exit pravi globalnu turneju u Njujorku, Londonu, Moskvi i drugim metropolama

Fatboy Slimu u ovom rejverskom poduhvatu pridružiće se back2back duo koji čine prvi čovek kultne izdavačke kuće “Life and Death” i svetski priznat muzički selektor DJ Tennis, te rezident Berghajna, i berlinska tehno legenda Marcel Fengler. Ovaj neuobičajeni duo nedavno se otisnuo na neverovatni devetočasovni zajednički set u pariskom klubu “Concrete”, koji je dve godine uzastopno bio predstavljen na No Sleep bini Exit festivala. Kada je upitan da opiše zvuk neočekivanog dvojca bez kormilara, DJ Tennis je kratko odgovorio: “U pitanju je tehno, ali uvrnut. Rejverski i srećan. Ima dosta esida, elektra i zabavno nam je. Vole nas i devojke!”

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

No Sleep Festival u organizaciji Exit tima i uz podršku popularnog domaćeg brenda “Guarana”, biće održan na više lokacija u Beograd. Centralni događaji će se uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd koja će svake noći primati hiljade posetilaca u svoje industrijsko okruženje. Već je potvrđena i strahovita tehno postava za narednu noć. U petak 16. novembra, u Beograd dolaze Nina Kraviz; Dax J; I Hate Models; i Aleksi Perala; dok će i brojni drugi izvođači uskoro biti poznati. Novi festivalski član Exitove porodice nastao je iz istoimene No Sleep bine na Exit festivalu, koja je postala planetarno poznata po gostovanju čuvenih svetskih klubova kao što su “Fabric”; “Tresor”; “Concrete”; “Sub Club”; “Nitsa”; “Arma17”; “The Bunker New York”; “Goa”; “Grelle Forelle”…

David Guetta i Martin Garrix za finale: Exite, volimo te!

Festivalske ulaznice biće menjane za narukvice koje omogućuju ulaz na sve žurke i lokacije tokom celog vikenda koji se proteže od četvrtka uveče do nedelje popodne, od 15. do 18. novembra, na više lokacija u Beogradu, počevši od tri velike žurke u Novom Hangaru u Luci Beograd, pa sve do aftera i dnevnih žurki u našim svetski čuvenim klubovima kao što su “Drugstore”; “20/44”; i mnogim drugim lokacijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde