“Fatalna doza”: Aci Pejoviću novu pesmu napisali Jala Brat i Buba Corelli

0
136

Aco Pejović predstavio je novi singl i spot.

aco pejović fatalna doza
Foto: Promo

Jedan od najuspešnijih pevača domaće scene ima novu pesmu – “Fatalna doza”. Po mišljenju nekih, Aco je postavio je nove standarde. Pesma je moderna, sveža, upečatljiva. Ova numera i spot su ujedno i najava za novi album, koji je planiran da objavi početkom septembra. Novo diskografsko izdanje biće uvertira za koncert u Štark Areni, koji je zakazan za 22. novembra ove godine.

Dve noći orili su se hitovi Saše Matića u krcatoj Areni

Pejovićeva “Fatalna doza” nastala je kao proizvod saradnje sa poznatim sarajevskim reperima i producentima Jalom Bratom i Bubom Corellijem. Reperski dvojac je dao ovoj pesmi prepoznatljiv pečat, ali i emociju.

aco pejović fatalna doza
Foto: Promo

– Retko ko se danas usudi da rizikuje i napravi nešto drugačije, da spoji nešto u čemu je dobar i nešto što nameću novi trendovi. Ovom pesmom i spotom odlučio sam da napravim korak dalje i uradim nešto što do sada nisam. Pa, videćemo šta će publika da kaže… – uz osmeh poručuje Aco.

Haris Džinović promovisao album i spot za pesmu „Godine ti dobro stoje“

Budući da od Pejovića ovakav spoj mnogi nisu očekivali, a sudeći po prvim komentarima saradnika, poznati pevač je publici pružio potencijalni hit koji će se sigurno ovog leta slušati sirom regiona i dijaspore.

Na muziku i tekst Jala Brata i Buba Corellija, aranžman potpisuje Rimda Imperia.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde