Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku

1
77

Modna agencija “Select” od 2. do 4. novembra u Belexpocentru organizuje 33. Fashion Selection.

Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku

Ovogodišnju reviju mode Fashion Selection otvorila je revija “La Perla Bianca” kreatorke Suzane Perić. A, poseban nastup na reviji imala je glumica Jelena Gavrilović. Ona je uživo izvela numere “Moj Beograd” i “Ljubav i moda” uz pratnju orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije sa dirigentom Draganom Jovanović. Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile su publiku i dobile ovacije na otvaranju Fashion Selectiona.

Fashion Selection: Glumica Jelena Gavrilović peva na reviji Suzane Perić
Fashion Selection: Suzana Perić i Jelena Gavrilović oduševile publiku

Ovom događaju prisustvovale su brojne domaće javne ličnosti i predstavnici medija.
Reviju “La Perla Bianca” Perićeva je posvetila Beogradu, a premijerno je prikazana u septembru na Nedelji mode u Milanu. Tada je modna kreatorka osvojila nagradu “Winner for Mad Mood Milano Fashion Week” za najboljeg internacionalnog dizajnera.

Jelena Gavrilović kao vidarka Sana u američkoj fantaziji “Predstraža 2”

Podsetimo, na Nedelji mode u Milanu specijalna gošća Suzanine revije održane u istorijskom zdanju iz XVI veka Palazzo Giureconsulti bila je pevačica Lena Kovačević. Lena je tada izvela svoje numere “Cafe”, “Samo da mi je” i “Dubine”, kao i nekoliko pesama na francuskom i engleskom jeziku.

A atraktivnu glumicu Jelenu Gavrilović publika u Evropi trenutno može videti u završnici druge sezone američke serije “Predstraža”. Domaća publika moći će uskoro da je gleda u TV seriji “Crveni mesec”. Najmlađi će od 21. novembra uživati u drugom delu popularnog Diznijevog animiranog filma “Zaleđeno kraljvstvo”, u kome Jelena daje glas glavnoj junakinji Elzi.

PR / Foto: Aska

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde