Animirani film “Fantastično putovanje u OZ” u bioskopima od 1. novembra

0
218

Posle pretpremijernog prikazivanja 27. oktobra u bioskopu Cineplexx Delta City, crtać kreće od 1. novembra u bioskopsku distribuciju širom regiona. Distributer je Fame Solutions.

FANTASTIČNO PUTOVANjE U OZSinhronizovan animirani film “Fantastično putovanje u OZ” je nastavak jedne od najomiljenijih bajki svih vremena. Ova priča prati devojčicu Doroti (unuku nadaleko poznate Doroti) koja odlazi u čarobnu zemlju OZ pomoću bakinih magičnih cipelica. Ona stiže u pravi čas da spase Smaragdni grad od lukavog Urfina Džusa i njegovih drvenih vojnika. Stari drugari Limeni, Strašilo i Lav uz pomoć Doroti pokušaće da poraze Urfinovu vojsku i otkriju razlog njegove mrzovolje.

Kratki animirani srpsko-slovački film „Neputovanja“ u trci za Oskara
FANTASTIČNO PUTOVANjE U OZ
Foto: Promo

Reditelj sinhronizacije bio je Dragan Vujić Vujke, koji ujedno glumi i glavnog negativca Urfina.
– Kada dobijete da radite jedan od onih večnih naslova, kao što je “Čarobjak iz Oza”, onda je povratak u detinjstvo i dobar “vetar u leđa” sasvim očekivan. Neke vrednosti zauvek ostaju, a glumcima je bilo zadovoljstvo i sreća da učestvuju u ovakvom naslovu. Obećavamo publici sat i po dobre zabave – rekao je Vujke.

Trejler za crtani film Sergeja Ćetkovića „Lola i Mila“
FANTASTIČNO PUTOVANjE U OZ
Vladimir Kovačević i Dragan Vujić Vujke tokom sinhronizacije, Foto: Promo

Doroti je na našem jeziku oživela mlada talentovana glumica Nevena Đoković, a njenog vernog pratioca, psa po imenu Toto, Milan Antonić. Strašila glumi Nikola Šurbanović, Lava Duško Radović, a Limeni je Jovan Jelisavčić. U ostalim ulogama slušaćemo Dušicu Novaković, Jadranku Pejanović Bugarski, Nikolu Nemeševića Nemeša, Slobodana Tešića i Marka Markovića. Za miksd zvuka je bio zadužen studio Audio Wizard M&D.

Premijera crtaća „Tajne avanture mačaka“ 6. oktobra
FANTASTIČNO PUTOVANjE U OZ
Ekipa filma na pretpremijeri, Foto: Promo

– Crtani film “Fantastično putovanje u OZ” najmlađoj i najvažnijoj populaciji jednog društva – deci, koja su naša budućnost, propagira vrednosti kao što su drugarstvo, zajedništvo i poverenje u prijatelja. Drago mi je da sam imala priliku da dam svoj skromni doprinos projektu i ponosna što sam radila sa izvanrednim kolegama, kojima sam zahvalna na ukazanom poverenju. Ovo je za mene bila je fantastična avantura! – rekla je mlada, talentovana glumica Pozorišta na Terazijama Nevena Đoković.

Druženje sa glumcima na premijeri filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“
FANTASTIČNO PUTOVANjE U OZ
Dragana Mićalović na pretpremijeri, Foto: promo

Specijalan gost sinhronizacije je Vlada Kovačević. On je odigrao uloge dva tigra u svom maniru urbenesne imitacije koje su ga proslavile.
– “Fantasično putovanje u OZ” je druga sinhronizacija koju sam radio. Moram da priznam da je ne samo zanimljivo, već i rasterećujuće učestvovati u sinhronizaciji u odnosu na ono čime sam se do sada bavio. Reditelj mi je dao zadatak da kao mini gost oživim dva tigra, dve vrlo efektne uloge, koje sam uradio na svoj način. Verujem da će se publici dopasti – izjavio je Kovačević.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde