Grupa “Eyesburn” pred koncert u Beogradu objavila spot za pesmu “War Control”

0
93

Hit sa albuma “Fool Control” dobio je spot posle 18 godina.

Grupa “Eyesburn” pred koncert u Beogradu objavila je spot za pesmu “War Control”.
– Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo. A, najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme “Eyesburna” – iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale. Približava se taj dan kada će na noge dići Halu sportova “Ranko Žeravica” – 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta.

Grupa "Eyesburn" pred koncert u Beogradu objavila spot za pesmu "War Control"
Foto: Promo
Kontakt 2019: Poznat kompletan muzički program

I svoje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu.
– Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi “Feud”. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot – prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina… a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. “War Control” nam je i dalje i te kako potreban! – objašnjava “Eyesburn” zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.

Kontakt 2019: Bend “The Trigger” premijerno izvodi album na engleskom

Na povratničkom nastupu bend “Eyesburn” će binu deliti sa “Goblinima” i “Zosterom”.
– Nadamo se da će biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima… Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu! – poručuje članovi “Eyesburna”.

Ulaznice za koncert u Hali sportova na Novom Beogradu dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa; Ticket Visiona (ex Eventim); i DD Tickets-a. I to po cenama: 1.200 dinara parter; 1.500 dinara fan pit; 1.300 dinara tribine stajanje; i 1.900 dinara tribine sedenje.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde