Zamena Exit ulaznica za festivalske narukvice od nedelje u Novom Sadu

0
291

Zamenska mesta za četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za Exit festival; kupce dodataka za Day 0/”The Killers”; kao i za kupce Exit Summer of Love i Exit Avantura ulaznica radiće već od nedelje, 2. jula. Ovako će posetioci festivala izbeći čekanje u redovima za zamenu nultog ili prvog festivalskog dana.

Svi kupci gore navedenih kategorija ulaznica moraju prvo da ih zamene za festivalske narukvice. A, kupci dnevnih ulaznica na Exit mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije. Dnevne ulaznice se ne menjaju za festivalske narukvice, osim ukoliko su u pitanju dodaci na Exit ulaznicu za Day 0. Radno vreme zamenskih mesta vaučera za ulaznice možete videti OVDE.

festivalske narukvice EXITOve godine uveden je i nulti dan festivala, kad će u sredu, 5. jula na Mejnu nastupiti jedan od najvećih rok bendova našeg vremena “The Killers”. Na mts Dance Areni iste noći u okviru No Sleep festivala publiku očekuje Jeff Mills u trosatnom setu. Podsećamo da vlasnici četvorodnevnih ulaznica za Exit nemaju pravo ulaska na “Kilerse”, osim ukoliko ne kupe dodatak za nulti dan. A svi vlasnici ulaznica za Exit, bilo dnevnih ili paketa, imaju mogućnost slobodnog ulaska na No Sleep festival na mts Dance Areni.

Navedenim izvođačima će se od 5. do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, “Years & Years”, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, Princess Nokia i brojni drugi.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde