Exit timu novi “festivalski Oskar”: No Sleep je najbolji novi festival Evrope

0
52

Exitova kolekcija nagrada uvećena za još jedno vredno priznanje.

Exit timu novi "festivalski Oskar": No Sleep je najbolji novi festival Evrope

Exitov međunarodno priznati No Sleep Festival proglašen je za “Najbolji novi festival Evrope” na sinoćnoj svečanoj dodeli Evropskih festivalskih nagrada (European Festival Awards) u Holandiji, najprestižnijem evropskom festivalskom takmičenju.

Pre titule za No Sleep, Exit je već osvojio dve nagrade za “Najbolji veliki evropski festival” za izdanja iz 2013. i 2017. godine, a Sea Dance za “Najbolji evropski festival srednje veličine” 2015. Time je Exit tim postao i najnagrađivanija nezavisna festivalska grupacija Evrope, osvojivši čak četiri titule u samo sedam godina i to u godini kada Exit proslavlja svoj jubilarni, dvadeseti rođendan!

20. Exit: Na veliku proslavu stižu Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy…

Trijumf No Sleep festivala posebno se ističe kada se uzme u obzir da je na ovogodišnjem festivalskom takmičenju učestvovalo više stotina festivala, za koje je glasalo preko 350.000 ljudi iz brojnih zemalja sveta, kao i stručni žiri, koji čine neki od najvećih autoriteta u svetskoj muzičkoj industriji. Nakon dve osvojene titule, i Exit se ponovo našao među 10 najboljih velikih festivala Evrope. To je deseti put od kad su ove nagrade ustanovljene 2009. A, među najboljima u svojoj kategoriji se čak šesti put našao i Sea Dance.

2. No Sleep Festival: Rasprodati prostori uz rekordan broj stranih gostiju

Muzička platforma No Sleep, koju je Exit kreirao uz podršku popularnog domaćeg brenda “Guarana”, izgradila je zavidnu reputaciju na svetskoj sceni u proteklih pet godina. Pre svega kroz kultnu binu na Exit i Sea Dance festivalima, ali i brojnim No Sleep događajima u svetskim metropolama (London; Njujork; Rim; Sao Paulo; Barselona; Brisel i drugi).

Uz pohvale fanova i medija iz preko 40 zemalja sveta, No Sleep je predstavio neke od najuzbudljivijih izvođača svetske elektronske scene i vodećih klubova sveta, koji su ugostili i Exitove No Sleep događaje. Među njima su i fabric (London); Rex, Concrete (Pariz); Tresor (Berlin); Sub Club (Glazgov); Fuse (Brisel); Arma17 (Moskva); D-Edge (Sao Paolo); The Bunker (Njujork); Goa (Rim); Nitsa (Barselona) i drugi.

Exit 2019: Dostignut istorijski maksimum po brojnim parametrima

Iako se održava svega dve godine u današnjem formatu, No Sleep se već izdvojio kao jedan od najvećih indoor elektronskih muzičkih događaja u Evropi. Održava se na preko deset lokacija u Beogradu, uključujući Glavni Hangar u Luci Beograd i naše međunarodno priznate klubove kao što su “Drugstore”; “20/44”; “Mladost”; “half”; “Dot” i drugi.

Na spisku dosadašnjih izvođača festivala nalaze se redom neka od najtraženijih svetskih imena – Nina Kraviz; Fatboy Slim; Amelie Lens; Bicep; Jeff Mills; Dax J… Nakon velikog uspeha u vidu rasprodatog samostalnog festivalskog izdanja i prateće konferencije, No Sleep se vraća ove godine u novembru. Sve detaljnije informacije biće uskoro dostupne OVDE.

Exit timu novi "festivalski Oskar": No Sleep je najbolji novi festival Evrope

Samo do petka, 17. januara: Uz EXIT 2.0 i dvaput na more!

Za sve one koji jedva čekaju leto i noći na No Sleep binama na Exit i Sea Dance festivalima, u toku je i velika praznična akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za jubilarni, dvadeseti rođendan Exit festivala po promotivnoj ceni od 6.490 dinara na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica. Akcija traje najkasnije do petka, 17. januara u ponoć. Dovoljno je da se svi postojeći i budući kupci posle registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu exitfest.org. Tu mogu i da kupe ulaznice, kao i direktno u prodajnoj mreži Gigs Tix. Turistički paketi za Exit i druge festivale nalaze se OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde