Exit pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini

0
119

Velika festivalska porodica Exit tima od sledeće godine brojaće još jednog člana. Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu posle i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, Exit tim pokreće novi, zimski festival. A, koji će biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na olimpijskoj Jahorini.

exit zimski festival jahorinaProgram festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korišćena i za izuzetno uspešni Sea Star festival u Istri. Prvi dan festivala podrazumevaće večernju žurku zagrevanja. Naredna dva dana bio bi otvoren u svom punom kapacitetu, i danju i noću. Četvrti dan je rezervisan za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće saopšteni uskoro. A, prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cenama biće dostupne i pre početka zimske sezone, navodi se u saopštenju.

Čuveni britanski magazin „Mixmag“: Exit je najveći kulturni izvozni proizvod Srbije

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom sveta. Samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. Exit tim u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina” planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na sceni.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

exit zimski festival jahorinaOvim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje Exit tim, Time se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije Exit festivala. Dodatno, region jugoistočne Evrope biće pozicioniran kao jedna od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam, koji je u velikom usponu u svetskim okvirima.

Počela registracija za najpovoljnije ulaznice za Exit 2018.

Takođe, pored novih zemalja regiona i promocije ovdašnjih destinacija u svetu, Exit tim nastavlja da razvija i celogodišnje, 365-dnevno iskustvo. U njemu svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom, promotivnom talasu prodaje ulaznica za Exit festival biće dostupne karte i za ostale festivale. I to po prvim, promotivnim cenama. Kako pojedinačno, tako i u paketu, sa uštedama koje će ići i do 80 odsto.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde