Exit na ADE 2018 promoviše regionalne DJ talente u direktnom prenosu iz Amsterdama

0
57

Nakon što je Exit proteklih godina sa svojom No Sleep muzičkom platformom obišao vodeće klubove u Londonu, Njujorku, Barseloni, Rimu, Briselu i drugim metropolama, nosilac titule za najbolji evropski festival iduće nedelje stiže i na čuveni Amsterdam Dance Event.

Exit na ADE 2018Tu će pred najznačajnijim predstavnicima muzičke industrije predstaviti neke od najboljih DJ talenata iz našeg regiona. Popularni ADE, koji je ujedno i festival i konferencija, danas je najvažnija industrijska smotra koja okuplja sve vodeće, ali i dolazeće DJ-eve; producente; izdavače; agente; bukere festivala; produkcijske kuće i brojne druge aktere globalne elektronske scene. U pitanju je skup odakle su se mnogi vinuli u sam svetski vrh.

Exit pravi globalnu turneju u Njujorku, Londonu, Moskvi i drugim metropolama

U petak, 19. oktobra, od 17h do 23h, Exit pravi regionalni muzički “showcase” na najekskluzivnijoj lokaciji za vreme ADE-a, u senzacionalnom klubu i hotelu “The Crane Faralda”. A, koji je smešten u gigantskom kranu u nekadašnjoj amsterdamskoj luci, današnjem kreativnom distriktu NDSM. Na ovom događaju koji će se prenositi uživo u saradnji sa globalnom striming platformom Be-At.tv, Exit će predstaviti neka od trenutno najistaknutijih regionalnih izvođača kao što su Marko Nastić; Ilija Đoković; Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović; DJ Jock i Nevena Jeremić. Specijalna gošća ovoj postavi biće Parižanka u strelovitom usponu na svetskoj sceni i rezidentkinja čuvenog kluba “Rex” – Onyvaa. Ovo će biti deo ukupnog programa ADE 2018 tokom kojeg će nastupiti i Solomun; Maceo Plex; Richie Hawtin; Alan Walker; Nina Kraviz; Hot Since 82; Adam Beyer; i mnoga druga imena sa samog vrha elektronske scene.

No Sleep Festival: Fatboy Slim pravi „Warehouse Rave“ u Luci Beograd

Sa samo tri autentično opremljena apartmana u masivnom lučkom kranu, hotel važi za favorita među kraljevskim porodicama, VIP ličnostima i DJ zvezdama kao što je Skrillex. Jedinstvenoj atmosferi doprinosi i đakuzi na vrhu krana sa pogledom na ceo Amsterdam. Zanimljivo je i da će pre Exita na istom mestu svoj after-party održati čuvena izdavačka kuća “Diynamic” koju predvodi još čuveniji DJ i producent poreklom sa naših prostora Mladen Solomun.

David Guetta i Martin Garrix za finale: Exite, volimo te!

“The Crane Faralda” upisaće se tako na dugačku listu klubova partnera sa kojima Exit sarađuje, bilo da ih je ugostio na Petrovaradinskoj tvrđavi ili da je u njima održao svoje promotivne žurke. Na ovom impresivnom spisku nalaze se kultne klubovi kao što su londonski “Fabric”; berlinski “Tresor”; “Rex”; i “Concrete” iz Pariza; “Fuse” iz Brisela; “Sub Club” iz Glazgova; “Nitsa” iz Barselone; “Grelle Forelle” iz Beča; “Corsica Studios” iz Londona; “Arma17” iz Moskve; “Goa” iz Rima; “The Bunker” iz Njujorka; “Salon des Amateurs” iz Dizeldorfa; te ovdašnji favoriti “Drugstore”; “20/44”; i “Tunnel”.

Ovogodišnji, 18. Exit festival posetilo je oko 200.000 posetilaca, koji su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije. Osvojena titula evropskog, a po mišljenju mnogih i svetskog festivalskog šampiona, imala je proslavu dostojnu ovog istorijskog uspeha. Izjednačen je i dnevni rekord od 55.000 ljudi na festivalu. Naredno izdanje Exit festivala biće održano od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde