Exit šalje globalnu poruku sa pet festivala u 2018: Izlaz je sloboda!

0
92

Nakon najobimnije godine u svojoj istoriji, u idućoj Exit sprema još veći festivalski poduhvat! Festivalska porodica sad broji pet članova u isto toliko zemalja regiona, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regionu, ali i na još nekoliko svetskih destinacija. Centralno mesto okupljanja je svetski poznata Petrovaradinska tvrđava, gde će se od 12. do 15. jula iduće godine održati 18. po redu Exit festival.

exit_Izlaz je sloboda!Posle Exit Leta ljubavi 2017, koje je svet podsetilo na temeljne vrednosti leta 1967. kada je nastao revolucionarni humanistički “hipi” pokret koji je zauvek promenio svet, Exit će u godini svog “punoletstva” slaviti jedno od najvećih tadašnjih dostignuća, a to je iznad svega lična sloboda. Izlaz je sloboda!

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Exit je jedan od retkih muzičkih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu. Od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju. A, Exit Freedom je globalni poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima, i kolektivnim zabludama, u kojima se danas nalazi naša civilizacija. Nakon što je Exit Summer of Love u 2017. postavio rekord sa četiri festivala, Exit Freedom biće dosad najveći festivalski poduhvat. Ne samo u regionu, već i šire. Jer, u 2018. okupiće čak pet festivala u Bosni i Hercegovini; Crnoj Gori; Rumuniji; Hrvatskoj; i Srbiji.

Exit Leto ljubavi 2017 okupilo preko 350.000 ljudi na četiri festivala u regionu

exit Izlaz je sloboda!
Foto: Promo

U utorak 12. decembra, tačno u podne, stižu i prve Exit ulaznice po poklon ceni od 5.990 dinara. A, što je ušteda od rekordnih 70% u odnosu na njihov finalni iznos! Prve ulaznice za Exit svake godine se rasprodaju za svega nekoliko sati. Njihova sledeća cena biće automatski podignuta pošto najbrži razgrabe ovaj prvi kontigent. Ulaznice u Srbiji prodavaće se na sajtu www.exitfest.org; kao na i blagajnama prodajne mreže Gigs Tix.

Dve nagrade „Ambasador“ za Exit tim: See Star najbolji novi festival, Exit regionalni pobednik

Prvi kupci ulaznica za Exit festival od 12. decembra, pored do sada najveće uštede, automatski postaju i članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste. A, njima će naredne godine, kao i do sada, prvima biti ponuđene nove Exit ulaznice po najpovoljnijoj ceni. I ove godine, prve ulaznice sa popustom od 75% već su dostupne članovima Exit Trajba, koji u kupovini imaju i posebne pogodnosti i poklone.

Exit: Pet nominacija za festivalske „Oskare“

Prvi potvrđeni izvođači za Exit, ali i za ostale festivale u organizaciji Exit tima, kao što su Festival84 na Jahorini; Sea Star u Umagu; Revolution u Temišvaru; i Sea Dance u Budvi; biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima. I to iz najrazličitijih muzičkih žanrova, po čemu je, takođe, Exit poznat na svetskoj festivalskoj sceni.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde