Exit 2017 dobio i svoju filmsku priču – “Summer of Love”

0
83

Leto ljubavi 2017. je i kalendarski ostalo za nama, a za početak 2018. godine Exit je spremio i pravi filmski praznični specijal!

Exit Summer of Love fim
Foto: Promo

“Summer of Love”, priča prati devojku iz San Franciska i mladića iz Beograda. Oni se na Exitu odvajaju od društva, kako bi pronašli malo vremena za sebe. U potrazi za ličnom slobodom, njih dvoje pronalaze svoju sudbinu.

Exit šalje globalnu poruku sa pet festivala u 2018: Izlaz je sloboda!

Film je režirao Nikola Spasić, dok scenario potpisuje Milanka Gvoić. Glavne uloge tumače naši mladi glumci u strelovitom usponu Vanja Nenadić i Marko Vasiljević. A, pored njih tu su još i glasovi Džesike Luis i Stefana Vukića. Filmsku fotografiju i podvodno snimanje tandemski su radili Dušan Brković i Jovana Milanko, dok je scene iz prošlih vremena vizuelnim efektima oživeo Marko Milošević.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Exit Summer of Love fim
Foto: Promo

Sve scene su snimljene na Petrovaradinskoj tvrđavi, u budvanskom starom gradu i na plaži Jaz. U ovom kratkom filmu pojavljuje se i nekoliko hitova zvezda ovogodišnjeg Exita, kao što su Rag’n’Bone Man, Years & Years, Recondite, Hardwell, Lost Frequencies i Dax J.

Nakon što je projekat Exit Summer of Love prošle godine postavio rekord sa četiri festivala u nizu, Exit Freedom 2018 biće još veći festivalski poduhvat. Jer, ove godine okuplja čak pet festivala. I to – Exit u Novom Sadu; Festival 84 na Jahorini; Sea Star u Umagu; Revolution u Temišvaru; i Sea Dance u Budvi.

Čuveni britanski magazin „Mixmag“: Exit je najveći kulturni izvozni proizvod Srbije

Svi ti festivali tokom ovih praznika mogu se nabaviti po ceni ulaznice za Exit od 6.490 dinara. Samo tokom praznične akcije, koja traje do 15. januara, dobijaju se i ulaznice za ostala četiri festivala. Ulaznice se prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 40 prodajnih mesta u 20 gradova širom Srbije. U prodaji su i turistički paketi za ove festivale koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i mogu se rezervisati preko zvanične turističke agencije Exit Trip, na adresi exittrip.org.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde