Exit i Deezer zajedno donose ultimativni muzički i festivalski doživljaj

0
74
Jedan od lidera među globalnim muzičkim servisima Deezer udružio je snage sa Exit festivalom kao zvanični muzički striming servis festivala.

deezer exitU saradnji sa Deezerom, zvanično najbolji evropski festival obradovaće Exit ljubitelje sa besplatnom mobilnom aplikacijom. Ona je posvećena samom festivalu koji se održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Mobilna aplikacija “EXIT festival” osmišljena sa Deezer striming servisom osiguraće ljubiteljima festivala da u samo nekoliko koraka provere program i satnicu ovogodišnjeg Exita sa nekim od najvećih i najuzbudljivijih izvođača danas. Takođe, i da naprave personalizovanu listu favorita koje žele da slušaju. Uz Deezer plejlistu u okviru same aplikacije, ljubitelji vrhunske muzike moći će da uživaju u hitovima koji će se oriti sa Petrovaradinske tvrđave tokom četiri festivalska dana. A, moći će i da se zabave uz Deezer Blindtest.

Otvaranje Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi

Aplikacija sadrži i brojne korisne karakteristike. Tako postoji mogućnost da se korisnici sa lakoćom snalaze na mapi festivala sa 40+ bina i zona; kupe ulaznicu; pristupe zvaničnim društvenim stranicama festivala; provere bogatu festivalsku ponudu hrane putem Foodland opcije… Zahvaljujući push notifikacijama, idealan je način da se saznaju najnovije informacije vezane za festival.
Mobilna aplikacija Exita je dostupna kako za iOS operativne sisteme preko App Store servisa, tako i za Android operativne sisteme preko Google Play servisa. U oba slučaja potrebno je u pretraživače ovih servisa uneti naziv aplikacije “EXIT festival”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde