Exit 2019: Šansa za mlade muzičke talente da nastupe na festivalu

0
31

Prvi put u istoriji Exita, Play@EXIT konkurs dolazi muzičarima na prag.

Exit 2019: Šansa za mlade muzičke talente da nastupe na festivalu

Exit festival i Opens 2019 – savez udruženja Omladinske Prestonice Evrope Novi Sad, pokreću konkurs za mlade izvođače. Njima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula. Zainteresovani treba da se prijave putem aplikacije na sajtu exitfest.org. Konkurs će trajati do 20. aprila. Potom će muzički žiri pozvati odabrane kandidate da se pokažu na binama u čak sedam gradova širom Srbije. A, najbolji među njima nastupiće na Exit festivalu. Kamper Srbija OPENS@EXIT tokom maja posetiće Suboticu; Pančevo; Užice; Zaječar; Niš; i Kruševac. A, 8. juna dolazi i u Novi Sad. U ovom gradu će biti održane audicije ne samo za najbolje mlade bendove, nego i za didžejeve (9. jun).

Exit 2019: Stižu “Crni Srbi” iz Amerike da repuju o rintanju, rakiji i Jokiću

Prednost u prijavi imaće mladi muzičari (do 30 godina). Najbolji sastavi i umetnici nastupiće od 4. do 7. jula na Opens State of Exit zoni, Fusion Pubu i Explosive bini. Konkurs će trajati do subote, 20. aprila, kad je poslednji dan za prijavu. Odabrani muzičari biće obavešteni o tome do četvrtka, 25. aprila. Zainteresovani u prijavi mogu da označe najbliži grad u kojem bi želeli da nastupe.

Exit 2019: U Novom Sadu okupljaju se velika hip-hop imena

Selektorski tim OPENS Play@EXIT konkursa činiće koordinatorka za međunarodnu saradnju OPENS-a, Valentina Antić; kao i članovi buking tima Exit festivala, Milan Rakić; Igor Zgro Todorović; i Miroslav Miletić. Neophodno je da svi zainteresovani, putem forme dostupne na sajtu Exit festivala, pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, te da ih uz prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde