Exit 2019: U Novi Sad dolazi vodeći globalni hitmejker današnjice DJ Snake

0
84

Exit 2019. održaće se od 4. do 7. jula. Tada će na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti neka od najaktuelnijih imena, ali i žive legende svetske scene.

Exit 2019: U Novi Sad dolazi vodeći globalni hitmejker današnjice – DJ Snake

DJ Snake je jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na svetu i autor niza najslušanijih globalnih hitova. On je potvrdio nastup na glavnoj bini Exit festivala u subotu, 6. jula. Megahitovi koje potpisuje ovaj francuski superstar su “Taki Taki”; “Lean On”; “Turn Down for What”… Te nuemre uspeli su da stignu do vrtoglavih osam milijardi YouTube pregleda i pet milijardi Spotify slušanja. Najpopularniji svetski muzičari kao što su Lady Gaga; Ed Sheeran; Cardi B; i Skrillex utrkuju se da sarađuju sa njim. Među njima je i Justin Bieber koji je gostovao na njegovoj numeri “Let Me Love You”, čiji su pregledi na video servisima već dostigli impresivnih 1,4 milijarde!

Exit 2019: Žestoka gitarska pojačanja za Explosive binu

Njegov megahit “Taki Taki” na kojem gostuju Cardi B i Selena Gomez, za samo četiri meseca premašio je milijardu video pregleda. Time je postao i najbrži video u istoriji kojem je to uspelo. Još jedan rekord drži sa hitom “Lean On” i grupom “Major Lazer” a koji je uz preko 2,5 milijardi YouTube pregleda ujedno bio i najslušanija pesma na Spotify platformi od njenog osnivanja. Popularni Parižanin danas je hedlajner najvećih svetskih festivala kao što su Coachella; Lollapalooza; Tomorrowland… neretko se nalazi kao jedini DJ hedlajner u rangu sa najvećim grupama današnjice, kao što su “The Killers”, “Muse” ili “Migosi”.

Exit 2019: Na No Sleep Novi Sad bini I Hate Models, SHDW & Obscure…

DJ Snake dobitnik je i dve Billboard i jedne MTV nagrade. A, prvu Gremi nominaciju donela mu je saradnja sa Lady Gagom na albumu “Born This Way”. Zbog ovih neverovatnih uspeha, mediji ga porede sa njegovim sugrađaninom Davidom Guettom. Kada je ovo gradsko rivalstvo u pitanju, zanimljivo je i da je DJ Snake prvi muzičar u istoriji koji je u direktnom prenosu nastupio na čuvenoj Trijumfalnoj kapiji u Parizu. Na Petrovaradinsku tvrđavu dolazi direktno sa još jednog nastupa u Francuskoj, i to na utvrđenju iz XVII veka.

Talentovani Francuz alžirskog porekla objavio je album “Encore” 2016. godine i ukupno 23 singla, od kojih se većina pozicionirala na top liste širom sveta. Poslednji u nizu, “Taki Taki”, dospeo je do broja jedan u čak 15 zemalja. I nakon četiri meseca je u samom vrhu top lista u celom svetu, uključujući i Srbiju.

Exit 2019: Dance Arena jača nego ikad

Omaž njegovom originalnom muzičkom stilu odao je magazin koji predstavlja bibliju muzičke scene, “Rolling Stone”. Naveli su da “DJ Snake usavršava svoju sopstvenu otrovnu, nepopustljivu, arhetipsku verziju bass muzike uz koju možete da skačete gore-dole”.
DJ Snake je i deo “Pardon My French” francuskog DJ kolektiva, te osnivač sve popularnije izdavačke kuće “Premiere Classe”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde