“Eva Braun” u “Festu” posle više od dve decenje

0
104

Bečejski bend obeležava 25 godina od izdanja “Unplugged”.

Eva Braun Foto: Branislav Milošević
Foto: Branislav Milošević

Posle više od dve decenije grupa “Eva Braun” vraća se u Zemun. Ove godine Bečejci obeležavaju četvrt veka od objavljivanja albuma “Unplugged”, i tim povodom će publika moći da ih čuje u akustičnoj varijanti u klubu “Fest” 28. aprila od 22h.

Četvrt veka albuma „Unplugged“: Koncert grupe „Eva Braun“ u Beogradu

“Eva Braun” je bio prvi bend sa prostora bivše Jugoslavije koji je organizovao unplugged koncert i izdao “Unplugged” album. Taj akustični koncert objavljen je na kaseti i osim što predstavlja pionirski poduhvat, “Unplugged” važi za klasik domaćeg popa.
Četvrt veka od tog koncerta, koji je održan 16. aprila 1993. u Muzeju kinoteke, Bečejci su odlučili da obeleže svirkama u Beogradu. Posle veoma uspešnog nastupa u SubBeernom centru, “Eva Braun” dolazi u Zemun i klub “Fest”. Na ovo mesto posle više od 20 godina.

Gile i „Magic Bush“ objavili spot za pesmu „Lutka koja kaže ne“

Eva Braun Foto: Branislav Milošević
Foto: Branislav Milošević

– Ovo je još jedna sjajna prilika da obeležimo taj jubilej – kaže Goran Vasović. On je dodao da se raduje dolasku u zemunski klub “Fest” posle dugog perioda. – Poslednji put smo tu svirali 1997. godine. Radujem se da se vraćamo na “mesto zločina” posle više od dve decenije.

Ulaznice za koncert grupe “Eva Braun” već su u prodaji. I to, u klubu “Fest” i u Felix Shopu (TC Sremska); a po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde