Prvi Enter festival od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku

0
310

Beograd je bogatiji za još jedan muzički festival.

enter festival u topčiderskom parkuPrvi Enter festival će se održati od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku. Nastupiće veliki broj domaćih i stranih izvođača, a ulaz je besplatan. Kako je najavljeno na konferenciji za štampu u Kući kralja Petra Prvog na Senjaku nova beogradska manifestacija dobila je podršku opštine Savski venac.

Elektro-pop zvezda Roisin Murphy prvi put na Belgrade Beer Festu
enter festival u topčiderskom parku
Sa konferencije za novinare, Foto: GO Savski venac

Predsednica ove opštine Irena Vujović, istakla je značaj muzičko-zabavnih manifestacija za razvoj turizma.
– Turistička organizacija Savskog venca organizuje brojne manifestacije za građane, a ovo je prvi put da na našoj opštini imamo muzički festival koji prevazilazi lokalne okvire. A što je od velikog značaja za promociju ne samo Savskog venca, već i Beograda kao destinacije. Festival na kojem će nastupiti popularni izvođači iz zemlje i regiona podržala je i Turistička organizacija Beograda – rekla je Vujovićeva, zahvalivši sponzorima i prijateljima festivala bez čije podrške i pomoći Savski venac ne bi imao ovakav muzički događaj.

„Ljubav što smo stvorili“ novi singl benda „Irie FM“

enter festival u topčiderskom parkuOtkrivajući listu izvođača koji će nastupiti na Enter festivalu glumac Nikola Glišić je pozvao ljubitelje dens, pop, hip-hop, rok i elektro zvuka da posete novi festival muzike.
– Festival traje tri večeri, pripremljen je bogat program, različitih muzičkih pravaca, žanrovskih izvođača iz zemlje i inostranstva. Neka od imena su Inna, Seeya, “Bad Copy”, “Ničim izazvan”, “Irie FM”, “Prti Bee Gee”… Zahvalnost što Beograđani konačno imaju festival kakav zaslužuju dugujemo Opštini Savski venac, kao i sponzorima poput Dunav osiguranja i svim ostalima – naglasio je Glišić. Dodao je da je ovo pravi način da se dočeka kraj školske godine, ispitnih rokova i leto u prelepoj prirodi Topčiderskog parka.enter festival u topčiderskom parku

Zvezde za Zvezdaru: Zvezdarci igraju fudbal sa poznatima

Koncept je open air festival, a posetioci će se zabaviti uz zvuke modernog popa, roka, hip-hopa, densa, elekro… Među izvođačima je i Inna – dobitnica MTV nagrade za najboljeg izvođača u Rumuniji. Poznata je po numerama “Hot”, “Amazing”, “Sun Is Up”, “Club Rocker”, “Un Momento”, “Nirvana”…enter festival u topčiderskom parku

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde