Enter 2019: Sonique otvara festival u Topčiderskom parku

0
247

Od 27. do 29. juna u Topčiderskom parku biće održano drugo izdanje beogradskog muzičkog festivala.

Enter 2019: Sonique otvara festival u Topčiderskom parku

Tokom tri dana na Enter 2019 biće bogat muzički program. Posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima aktuelnih izvođača, kako svetske, tako i domaće scene. Kao i prošle godine, ulaz na festival je besplatan. Program počinje u 19,30h, i trajaće do kasnih večernjih časova. Enter festival ove godine otvara se u četvrtak, 27. juna, uz zvuke pop, dens i elektronske muzike. Na otvaranju će nastupiti slavna britanska zvezda Sonique, vlasnica Brit nagrade za najboljeg ženskog izvođača, poznata po hitovima kao što su “Sky”; “Alive”; “It Feels So Good”… Ove numere su obeležile čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na najslušajnijim radio stanicama.

Završen Enter, muzički festival u Topčideru posetilo preko 35.000 ljudi
Enter 2019: Sonique otvara festival u Topčiderskom parku
Sonique

Ovoj popularnoj pevačici pridružiće se prve festivalske večeri rumunska pop zvezda Alexandra Stan, vlasnica hita “Mr Saxobeat”; zatim pop pevačica Sara Jo, učesnica “Prvog glasa Srbije”, kao i “Pesme Evrovizije; pa Angelina, umetnica čarobnog glasa koja osvaja naše prostore; i Rika, britanska tinejdž zvezda u usponu.

Drugi dan festivala, petak 28. jun, namenjen je ljubiteljima rok zvuka. Tada će nastupiti popularni bendovi domaće scene – “S.A.R.S.” i “Generacija 5”. Te večeri ritam će se pojačati nešto tvrđim zvucima grupa “Iskaz”, da bi erupcija hard rok i hevi metala stigla uz grupu “Mortal Kombat”.

Exit 2019: Bassivity zvezde i najjače hip-hop face iz celog regiona

Treći dan festivala, subota 29. jun, posvećen je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca. U Topčiderskoj šumi tada će se posetiocima predstaviti Coby – jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca; Gazda Paja – srpski reper i MC; kao i Surreal; Mili; Fox i druge rep zvezde.

Enter 2019: Sonique otvara festival u Topčiderskom parku
Sjajna trodnevna žurka u Topčiderskoj šumi, Foto: Promo

Festivalski prostor će biti smešten u Topčiderskom parku i to od Ulice Topčiderska prema Mostu na Adi. Posetioci će biti u prilici da uživaju u dobroj muzici, a kako svaka dobra žurka nalaže, na festivalu će se nalaziti više štandova sa hranom i pićem. Za sve one koji festival žele da dožive na klupski način, tu je luksuzno opremljena VIP zona.

Enter festival je prvi put održan u junu 2018. godine, kada su nastupile svetske, domaće i regionalne zvezde (Inna; Akcent; Seeya; Coby; Bad Copy; Mortal Combat; Surreal; Iskaz; Ničim izazvan…). Koncertni prostor tokom održavanja prvog izdanja festivala, posetilo je više od 35 hiljada ljudi.

Enter 2019 – program

Alexandra Stan, Sara Jo, Rika
Alexandra Stan, Sara Jo, Rika

Četvrtak, 27. jun 2019.
DJ Risk Jokey
Rika
Angelina
Sara Jo
Alexandra Stan
Sonique

Terminal Music & Arts Festival u Somboru 28. i 29. juna
Iskaz, S.A.R.S, Mortal Kombat
Iskaz, S.A.R.S, Mortal Kombat

Petak, 28. jun 2019.
Blast 77
Terrier
Kika bend
S.A.R.S.
Generacija 5
Mortal Kombat
Iskaz
N.B.G.
Point blank
Void Inn

Lovefest 2019: U Vrnjačku Banju stižu i “Dubioza”, Bajaga, Senidah, “MAiKA”…
Gazda Paja, Vuk Mob, Đans, Coby
Gazda Paja, Vuk Mob, Đans, Coby

Subota, 29. jun 2019.
DJ Risk Jokey
Surreal
Đans
Mili
Fox
Gazda Paja
Angelina
Coby
Vuk Mob

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde