Emotivno miniran: Đule kao šerif u novom spotu “Van Goga”

0
100

Posle uspešne promocije studijskog albuma i knjige “More bez obala”, te vrele letnje i jesenje turneje, grupa “Van Gog” ovu godinu zaokružuje četvrtim spotom sa aktuelnog izdanja.

Emotivno miniran: Đule kao šerif u novom spotu "Van Goga"

“Emotivno miniran” je numera koja se već mesecima nalazi na vrhu domaćih top lista, a sada je i ekranizovana. Spot je urađen u maniru vestern filmova, u režiji Nemanje Novakovića. Tako se slušalac, odnosno gledalac, na četiri i po minuta “seli” na Divlji Zapad. Video muzikom, dinamikom, zvučnim efektima i autentičnim kostimima toga doba, uvodi u priču za zanimljivim likovima.

“Van Gog” spot “Gotovo je sve” posvetio vremenu koje se ne zaboravlja

Glavni lik Prljavi šerif (Đule) u nemogućnosti da se izbori s ljubavnim duhovima u miru sopstvene duše, dopušta da ga poraz savlada i svoj ljubavni peh pretvara u osvetu i poteru za Divljom rekom (Bojana Ordinačev). U tome mu pomažu članovi njegove bande: Hladni barmen (Srba); Kobni bogataš (Cvika); i Pakosni šerif (Stika). Sve započinje nemilosrdnom akcijom pljačke u vozu.

Emotivno miniran: Đule kao šerif u novom spotu "Van Goga"

– Priznajem, na snimanju smo se igrali kao deca. Uživali smo u ulogama koje su nam dodeljene. Bili smo kauboji i sve je bilo KAO U BOJI. Ideja je bila da pobegnemo od klišea, da izađemo iz vremenskih okvira, na trenutak se izuzmemo iz slike sadašnjice i prepustimo čarima putovanja kroz vremeplov! – ispričao je Đule kako se snašao u ulozi Prljavog šerifa.

Glumica Tamara Aleksić u spotu “Možda baš sad” grupe “Van Gog”
Emotivno miniran: Đule kao šerif u novom spotu "Van Goga"

Momcima iz “Van Goga” koji su se oprobali u ulozi kauboja, u pomoć je priskočila glumica Bojana Ordinačev.
– Nikada ranije nisam želela da se pojavljujem u spotovima, sve dok mi Đule nije ispričao svoju ideju. Muzika, priča, kao i sam kreativni proces, bio je prava avantura i to sa grupom mog detinjstva. Do sada sam igrala princeze i ostala nežna i krhka bića, ali najbolja definicija mog karaktera i temperamenta je upravo moje ime u spotu – Divlja Reka! – rekla je Bojana.

Veliki uspeh prvog Montenegro Beer Festa, drugi će 2020. otvoriti Bajaga

Pored glavnih aktera, u spotu se pojavljuju i deca Jovana Petrović (Divlje reka u detinjstvu) i Andrej Čantrić (Šerif u detinjstvu). Spot je sniman tokom novembra na lokalitetu nesvakidašnje vestern atrakcije – u gradu El Paso City na Zlatiboru.
Nakon predstavljanja novog spota, grupa “Van Gog” nastavlja svoju turneju nastupima 28. decembra u Tivtu, 31. decembra u Tuzli, i 1. januara na Zlatiboru.

EMOTIVNO MINIRAN

Emotivno miniran
A miran
Spreman da eksplodiram
Tugu da dekodiram

Čudna gravitacija
Naša situacija
Zemlja sporo okreće
Zima neće proleće

A tebe nema

Emotivno miniran
A miran
Na šanku zabetoniran
U čaši te kloniram

Čudna gravitacija
Naša situacija
Žudnja lako gura
Tamo gde je bura

Još te čekam
A tebe nema

Ti si divlja reka, hladna i daleka
Život je moj sa tobom brodolom
Još bih te čekao al’ nevreme se sprema

A tebe nema

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde