Emina Jahović promovisala album “Dalje” i spot za duet sa Joksimovićem “Dva aviona”

0
413

Pevačica Emina Jahović je 23. januara u Beogradu promovisala je šesti studijski album. Premijerno je prikazan i spot za numeru “Dva aviona”, koju je Emina snimila sa Željkom Joksimovićem.

emina jahović promo promocija
Emina na promociji u društvu Đorđa Trbojevića i Andreja Ilića, Foto: Promo

U beogradskoj “Kasini”, IDJVideos i Emina Jahović su predstavili dugo iščekivani muzičko vizuelni projekat – album “Dalje”. Pevačica je sama napisala tekstove i muziku, a ulogu producenta i aranžera je poverila Darku Dimitrovu. Celokupnu video produkciju realizovao je IDJVideos. Emina smatra da je do sada ovo njen najbolji album.

Emina Jahović ima novi singl „Protiv svih“

emina jahović dalje albumMnogi muzički stručnjaci prognozirali su da će pesma “Krava” biti veći hit od “Limunade”. Inače, spot za duet sa Milicom Todorović na kanalu YouTubu ima skoro 50 miliona pregleda.
– Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima! – poručili su Đorđe Trbojević i Andrej Ilić iz produkcijske kuće IDJVideos.

Emina Jahović i Milica Todorović preporučuju za žarko leto „Limunadu“

emina jahović fb
Iz spota “Dva aviona”, Foto: Facebook / Emina Jahović

Pop pevačica je bila cele večeri nasmejana i dobro raspoložena, strplkjivo je pozirala fotoreporeporterima. Inače, u “Kasini” su se simbolično služile čokolada i limunada. Na promociji je premijerno prikazan spot za duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem “Dva aviona”. To je ujedno četvrti singl sa albuma “Dalje”, posle velikog hita “Limunada” i numera “Karma” i “Protiv svih”. Muziku potpisuju pevačica i Darko Dimitrov, koji je i aranžer.

Emina Jahović i njena „Karma“

DVA AVIONA

Kao iz nekog filma dobro ti stoji odelo
a kravatu ti prvi put nisam jutros vezala
gdje si krenuo tako sređen nedeljom
nije valjda da slutim ono od čega sam bjezala

Mi smo k’o dva aviona u mrklom mraku
ni jedno, ni drugo ne vidimo tlo
od jačine motora samo prašina
a svako leti krilima bez kerozina

Odlaziš, izgleda odlaziš, halal halali mi
što sam radila sve što sad radis ti
a ti zahvali mi, a ti zahvali
što sad idem tugu s njom da podelim

Kao u lošem filmu dobro odglumi
zablistaj kao ljubav dok je čuvala nas
kad krene suza ti samo zažmuri
progutaj ponos jer ti umeš i znaš

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde