SubBeerni centar: “Elemental” stiže 9. februara na svirku u Beograd

0
129

Hrvatski bend “Elemental”, hvaljen, nagrađivan, poznat po urbanim albumima i klupskim svirkama, jedna je od omiljenih grupa publike u regionu. Uskoro stižu na nastup u Beograd.

elementar subbeerni centar“Elemental” već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike. Članovi grupe su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot; gitarista Erol Zejnilović; basista Konrad Lovrenčić; klavijaturista Davor Zanoški; bubnjar Ivan Vodopijec; i prateći vokal Vida Manestar.SubBeerni centar: Otvaranje uz svirku Kikija i „Pilota“

– Ovaj nastup je uvertira za veliki koncert kojim ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda. Nismo još za odstrel, dođite da vidite kako razvaljujemo 9. februara! – pozivaju članovi grupe “Elemental” Beograđane i goste glavnog grada na svirku u Cetinjsku 15, u najživlju art’n’music četvrt srpske prestonice.

elemental subbeerni centar– Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima sa kojima se otvoreno volimo. A, Beograd nam ovde uleće kao naručen! Ne znam jesmo li ikada svirali u BG, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovaj put biti tako! – iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama “Elementala”.

Sistemski rep hit Zorana Kesića – „Brže, jače, bolje“

Bend svoju koncertnu godinu će započeti u jedinstvenom ambijentu SubBeernog centra, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni. Ulaznice se prodaju u kafeima “Šikarica” i “Our PUB” po ceni od 700 dinara za prvih 100 komada. Posle će biti 800 dinara u pretprodaji, a 1.000 dinara na dan koncerta, na ulasku u SubBeerni centar.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde